PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. A murit femeia lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în municipiul Satu Mare

A murit femeia lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în municipiul Satu Mare. Accidentul s-a produs săptămâna trecută, în centrul orașului.

Evenimentul rutier s-a produs marți seara, 19 decembrie, lângă urcarea spre podul Decebal. O femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Transilvania din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 33 de ani, din Satu Mare, ar fi accidentat o femeie de 63 de ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Victima a fost transportată de urgență la spital, însă, din păcate, a decedat. Ea fost internată pe secția Terapie Intensivă în stare critică, intubată, ventilată mecanic, cu traumă complexă de bazin.