Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. A murit femeia lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în municipiul Satu Mare

A murit femeia lovită de o mașină pe trecerea de pietoni, în municipiul Satu Mare. Accidentul s-a produs săptămâna trecută, în centrul orașului.

Evenimentul rutier s-a produs marți seara, 19 decembrie, lângă urcarea spre podul Decebal. O femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul Transilvania din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 33 de ani, din Satu Mare, ar fi accidentat o femeie de 63 de ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la o unitate medicală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

Victima a fost transportată de urgență la spital, însă, din păcate, a decedat. Ea fost internată pe secția Terapie Intensivă în stare critică, intubată, ventilată mecanic, cu traumă complexă de bazin.

13 comentarii

  1. România minunată= România eșuată Răspunde

    Având în vedere faptul că șoferul este șofer semi- sau profesionist care teoretic trebuie să cunoască orașul (punctele mai nașpa) și fiind și pe trecere de pietoni aștept aplicarea legii Anastasia. Nu se mai poate. Am ajuns acolo că nici pe trotuar nu ești în siguranță pentru că toți bicicliștii și trotinetiștii circulă, și circulă de multe ori cu viteză pe trotuar. Nu mai au curajul să circule pe drum unde ar trebui să meargă pentru că își riscă integritatea fizică. Pe mine unul m-a lovit vineri dimineața cum am ieșit din casă. Idiotul mergea cu viteză pe lângă perete. Dar nu interesează asta pe nimeni până nu va păți cineva din familia lor un accident și atunci vom vedea acțiuni și controale. Că noi atâta știm. Apoi se fâsâie tot. Vezi azilele groazei de exemplu. Sau controalele cu stațiile gpl de exemplu. Sau după Colectiv s-a zis că în termen de un an de zile trebuie să se autorizeze toate obiectivele care obligatoriu trebuie să aibă autorizație de pompieri. Ca de exemplu palatul administrativ de la noi. Să continui? 😵😮😪

    • Vasy Răspunde

      Cata frustrare ai, veizi ca e periculoasa frustarea, duce la AVC, boli psihice si tot felul de boli de inima iar apoi ajungi pe mana celor de la UPU unde sti bine ca ala cu coasa sta dupa usa….

      • România minunată= România eșuată Răspunde

        La faza cu frustrarea nimeni nu te poate depăși. Spune-mi drept cu ce am greșit în observațiile mele? Dacă nu ești de acord cu mine asta este dreptul tău dar însemană și că tu trăiești într-o bulă și nu ieși deloc din casă. Te îndemn să-ți scoți nasul din monitor și în loc să te legi de mine sau de altul să te apuci să vânezi pokemoni reali. Ca tine sunt destui, mai ales ăia care conduc numai în weekend și au și uitat ce e aia cod rutier. Dar când e vorba de drepturi toți vociferează. No, unul din ăia ești tu! Deja zici că nu a eșuat țara ci deja intră în disoluție. Oriunde și în orice domeniu constați că cei care ar trebui să-și facă treaba de fapt dau chix. Dacă realitatea cruntă la tine se cheamă frustrare atunci da, sunt frustrat. Tu în schimb ești spălat pe creier.

      • Gheorghe Răspunde

        Sugi pwla Vasilică cel frustrat

      • relu Răspunde

        cine a scris comentariul are dreptate ,tu se pare in schimb esti de partea opusa ,a celor care nu respecta legile,bune rele cum or fi legile trebuie respectate,si noi ca cetateni ar trebui sa avem mai mult simt civic,nu sa criticam pe cei care iau atitudine.

    • Kuka Răspunde

      Foarte corect!

  2. NH Răspunde

    Semaforizați trecerile de pietoni instituții de rahat și indiferenți față de cetățenii acestei urbe.

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @NH Corect….In Vest majoritatea trecerilor is semaforizate. Dar noi suntem in lumea a 3a .

  3. România minunată= România eșuată Răspunde

    După cum spuneam atâta poate statul ăsta și nimic mai mult. Iar după agitația inițială se va lăsa iarăși liniștea. Că doar nu o să ne apucăm să schimbăm din temelii ce trebuie schimbta, nu!?!? Păi ar exista pericolul atunci să și lucrăm! Nu mai bine facem niște controale fără finalitate palpabilă? Apoi în curând vom citi comunicate seci cum că au fost controlate n unități, s-au aplicat n=1 amenzi și s-au închis (dacă s-au închis) câteva unități. După care iarăși liniște.
    https://www.stiripesurse.ro/a-fost-nevoie-de-tragedia-de-la-ferma-dacilor-ca-sa-se-miste-lucrurile-se-anunta-verificari-ale-pensiunilor-privind-autorizatia-de-securitate-la-incendiu_3182191.html

  4. Adjóò Răspunde

    Normal ca se întâmplă accidente dacă Gabor o făcut pietonală sensul ptr el si Tarr Beton traficul sa restricționat pe Bdul.Translvania,Viteazu,Petofi păi in seara aia a fost blocat tot centru sa vi din spate Someșu 20min 200m asa că votați la anu cu incredere

    • Damian Răspunde

      Da ce explicatie logică ai găsit la acest eveniment .Primarul îi de vină pentru tot și toate.Handi

  5. 🤒🤒🤒 Răspunde

    NORMAL CĂ PRIMARUL E DE VINĂ…. E A CREAT HAOSUL ĂSTA INFERNAL ÎN ORAȘ PENTRU UN KAKAT DE PIETONALĂ INUTILA!!!

  6. 🤒🤒🤒 Răspunde

    PLUS CĂ A FALIMENTAT TOT CENTRUL VECHI ÎN FAVOAREA MALULUI ȘI ȘTRANDUL NORD VEST REABILITAT LA INCHIS ȘI LĂSAT ÎN PARAGINĂ ÎN FAVOAREA AQUASTAR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.