PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Accident pe DN19 Oradea – Satu Mare. O femeie și-a pierdut viața

Accident grav pe DN19 la ieșirea din Oradea spre Biharia. Miercuri seara, un autoturism și un autotren cu semiremorcă s-au ciocnit într-un accident rutier șocant. Traficul rutier pe respectivul tronson este complet blocat în urma coliziunii.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Poliției Bihor, apelul la numărul de urgență 112 a fost înregistrat la ora 20:30. Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a confirmat că două vehicule, un autoturism și un autotren cu semiremorcă, au fost implicate în accident.

„Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat că, pe DN19, la ieșirea din municipiul Oradea înspre localitatea Biharia, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren cu semiremorcă”, se precizează în informare.

În urma impactului, șoferița din autoturism, o femeie de 55 de ani din Nojorid, a suferit leziuni grave anunță ebihoreanul.ro. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă, din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul acesteia.