Ultima actualizare: azi, 08:39

Locale

FOTO. Accident pe DN19 Oradea – Satu Mare. O femeie și-a pierdut viața

Accident grav pe DN19 la ieșirea din Oradea spre Biharia. Miercuri seara, un autoturism și un autotren cu semiremorcă s-au ciocnit într-un accident rutier șocant. Traficul rutier pe respectivul tronson este complet blocat în urma coliziunii.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Poliției Bihor, apelul la numărul de urgență 112 a fost înregistrat la ora 20:30. Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a confirmat că două vehicule, un autoturism și un autotren cu semiremorcă, au fost implicate în accident.

„Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat că, pe DN19, la ieșirea din municipiul Oradea înspre localitatea Biharia, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotren cu semiremorcă”, se precizează în informare.

În urma impactului, șoferița din autoturism, o femeie de 55 de ani din Nojorid, a suferit leziuni grave anunță ebihoreanul.ro. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă, din păcate, medicii au fost nevoiți să constate decesul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.