PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Liberali sătmăreni, în mijlocul credincioșilor de la biserica ”Nașterea Domnului” din Satu Mare, cu ocazia hramului

În zi de Mare Praznic a Crăciunului, luni, 25 decembrie 2023, un grup de liberali, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare și secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL Satu Mare s-au aflat în mijlocul credincioșilor de la biserica ”Nașterea Domnului” din municipiul Satu Mare, cu ocazia hramului.

Sfânta liturghie a fost săvârșită de către Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul – vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, care a primit în semn de mulțumire și recunoștință, o icoană reprezentând Nașterea Domnului, din partea preoților slujitori și a credincioșilor din parohie.

Atmosfera de mare sărbătoare, de adâncă și curată comuniune creștinească, a fost întărită de corul ”Solemnis” dirijat de dăruita profesoară Maria Chiș, care a dat răspunsurile liturgice. Este o mare bucurie pentru fiecare din noi, ca la ceas de Sfântă Sărbătoare să avem prilejul de a participa la astfel de ceremonii religioase.

Praznicul Nașterii Celei Mari are o încărcătură simbolică și spirituală uriașă și reprezintă un luminos prilej de smerenie și reflecție, de încredere și nădejde în ajutorul Mântuitorului nostru. Trăim și muncim împreună, ne rugăm împreună!