Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Liberali sătmăreni, în mijlocul credincioșilor de la biserica ”Nașterea Domnului” din Satu Mare, cu ocazia hramului

În zi de Mare Praznic a Crăciunului, luni, 25 decembrie 2023, un grup de liberali, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare și secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni, secretar general PNL Satu Mare s-au aflat în mijlocul credincioșilor de la biserica ”Nașterea Domnului” din municipiul Satu Mare, cu ocazia hramului.

Sfânta liturghie a fost săvârșită de către Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereul – vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, care a primit în semn de mulțumire și recunoștință, o icoană reprezentând Nașterea Domnului, din partea preoților slujitori și a credincioșilor din parohie.

Atmosfera de mare sărbătoare, de adâncă și curată comuniune creștinească, a fost întărită de corul ”Solemnis” dirijat de dăruita profesoară Maria Chiș, care a dat răspunsurile liturgice. Este o mare bucurie pentru fiecare din noi, ca la ceas de Sfântă Sărbătoare să avem prilejul de a participa la astfel de ceremonii religioase.

Praznicul Nașterii Celei Mari are o încărcătură simbolică și spirituală uriașă și reprezintă un luminos prilej de smerenie și reflecție, de încredere și nădejde în ajutorul Mântuitorului nostru. Trăim și muncim împreună, ne rugăm împreună!

 

7 comentarii

  1. ... Răspunde

    Oricum nu mai pupa voturi decât de la popalai. Reclama mascată

  2. Is Zilahi Árpád Răspunde

    Vin alegerile! Trebuie prăcălit lumea.

  3. Ilie Răspunde

    Era și prefectul, dar la colțul din dreapta. Oare de ce stătea acolo?

    • c-block Răspunde

      Probabil s-a promis ca se baga ceva???? Mai in serios prefectul se trage din familie religioasa, asa era si tac-su inclusiv pe vremea regimului odios-sinistru cand nu era ceva pozitiv sa te afisezi la biserica. Chiar nu era recomandat.

      • Aurel Răspunde

        …Adisor …nici bunului Dumnezeu nu te mai salvează de la retrogradarea politica,popi nici atât…..doar dacă nu ii mai lungi în cur o tură de patru ani pe pastorul evlavios Robert Sigartau,Rareș Bogdan trădătorul și pe analfabetulu funcțional Bode…. Ciucă nu te iubește,o ști și tu,o știm și noi și o mai știu și alții…. restul PNL Satu Mare pe care l-ai călcat in picioare pentru tine și propriul tau interes abia te așteaptă la colțul politic să îți ,,rupă,, gleznele….și sunt mulți mai mulți de cât din și pozele făcute de Vali Meda scos pe tușă de la primăria Păulești de la combinagiul Zenoviu Bontea!!!

        • Silviu Răspunde

          Prostalaul ăla de beseni știe că îi la slujba de la biserică,fără să îi Spună nasul de cununie Cozma nu clipește!?:)))

    • Gheorghe Răspunde

      E pnl-ist așa cum e articolul fabricat? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.