PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Super petrecere de Revelion cu DJ, bunătăți culinare și artificii, în municipiul Satu Mare

Super petrecere de Revelion cu DJ, bunătăți culinare și artificii, în municipiul Satu Mare, chiar în mijlocul Târgului de Crăciun din Piața 25 Octombrie. Sătmărenii sunt invitați să își ia rămas bun de la 2023 în cadrul unui eveniment spectaculos, organizat în aer liber de primărie.

În noaptea dintre ani, începând cu ora 21.00 și până la ora 02.00, în centrul Târgului de Crăciun, va avea loc o super petrecere alături de DJ sătmăreni: DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente și DJ Big Junior. De la petrecere nu vor lipsi nici vinul fiert și bunătățile culinare, iar dacă doriți să vă bucurați de priveliștea pe care o oferă Roata Panoramică, veți putea lua bilete începând cu ora 21.00.

,,La miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2023 și vom întâmpina plini de optimism noul an 2024, v-am pregătit un show de artificii, cu elemente unice și efecte speciale. Anunțați-vă prietenii și haideți în centrul orașului să ciocnim împreună o cupă de șampanie în cinstea noului an. Vă așteptăm sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun de la Satu Mare”, au transmis organizatorii.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu„ în parteneriat cu Catena – Farmacia Inimii.