Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Super petrecere de Revelion cu DJ, bunătăți culinare și artificii, în municipiul Satu Mare

Super petrecere de Revelion cu DJ, bunătăți culinare și artificii, în municipiul Satu Mare, chiar în mijlocul Târgului de Crăciun din Piața 25 Octombrie. Sătmărenii sunt invitați să își ia rămas bun de la 2023 în cadrul unui eveniment spectaculos, organizat în aer liber de primărie.

În noaptea dintre ani, începând cu ora 21.00 și până la ora 02.00, în centrul Târgului de Crăciun, va avea loc o super petrecere alături de DJ sătmăreni: DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente și DJ Big Junior. De la petrecere nu vor lipsi nici vinul fiert și bunătățile culinare, iar dacă doriți să vă bucurați de priveliștea pe care o oferă Roata Panoramică, veți putea lua bilete începând cu ora 21.00.

,,La miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2023 și vom întâmpina plini de optimism noul an 2024, v-am pregătit un show de artificii, cu elemente unice și efecte speciale. Anunțați-vă prietenii și haideți în centrul orașului să ciocnim împreună o cupă de șampanie în cinstea noului an. Vă așteptăm sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun de la Satu Mare”, au transmis organizatorii.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu„ în parteneriat cu Catena – Farmacia Inimii.

5 comentarii

  1. Valea Omului Răspunde

    Probabil s-au terminat Dj români altfel nu îmi explic cum in seara de revelion avem 4 Dj din Hu.
    Dle Primar poate ne lămuriți și pe “noi restu” cine a decis acest lucru.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Deci. Hai să luăm pe îndelete. Primul este din Satu Mare, al doilea probabil eu nu văd bine dar este român, este DJ sătmărean. Am înțeles că meseria e moștenire de la tata care pe vremuri practica asta la fel. Raul Eduard Ianceu este unul dintre cei mai tineri DJ din Satu Mare. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de tatăl său, care participă la evenimente ca DJ încă din anii ’90.Al treilea idem este sătmărean iar ultimul Big Junior şi-a început activitatea de DJ în anul 1993 ca amator, iar din anul 1994 s-a format ca profesionist, activând ca resident în toate cluburile în vogă din Satu Mare. A debutat la Dracula, după care au urmat Reflex, Helios I şi II, Zaraza, The Score Pub, Bora Bora şi Insomnia. Activitatea de DJ nu s-a rezumat doar la cluburile sătmărene, el răspunzând şi invitaţiilor venite din ţară şi străinătate. În concluzie se pune o întrebare în cazul tău. Întrebarea e foarte simplă. Iar nu ți-ai luat pastilele pentru paranoia? Ăștia-s 4 DJ locali care prin natura activității se plimbă de-a lungul și de-a latul mapamondului unde sunt invitați. Dar afirmația că sunt 4 DJ din HU nu crezi că este cam deplasată de fapt neadevărată???? Eu nu sunt amator dar cine dorește poate să se distreze pe muzica mixată de ei. Chiar e bine că sunt locali, nu crezi? Probabil e și mai ieftin dar și mai ușor de organizat. Nu ai tu de unde a pricepe asta.
      În loc să scrii prostii și să insinuezi neadevăruri nu mai bine căutai două minute pe net și găseai exact aceleași informații ca și mine?

      • Valea Omului Răspunde

        Recunosc și aprob ce spui, afirmația făcută de mine este una prost exprimată și argumentată😌. scuzele de rigoare pentru subminarea autorităților în cazul de față.
        În altă ordine de idei, apreciez răspunsul tău, pe înțelesul tuturor și foarte bine răspuns 🤩
        Apreciez cele 2 minute care Tu le-ai acordat să răspunzi într-un mod normal și adevărat.

  2. Rodrigo Răspunde

    Partenerii de la CATENA, farmacia lui peste prajit, vor imparti droguri Oxicodonă si Fentanil? Intreb si eu pt Soprony si farmacistii paraziti de pe Botizului 177?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.