PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un bărbat din Satu Mare a bătut-o, scuipat-o și amenințat-o cu moartea pe fosta cumnată

O femeie din județul Satu Mare a depus o plângere penală împotriva fostului său cumnat după ce acesta a agresat-o fizic și verbal.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a mers la casa fostei sale cumnate pentru a își vizita nepoata. Femeia i-a interzis bărbatului să o vadă pe fată, moment în care acesta s-a enervat și a început să o lovească pe femeie. Îm urma unor discuții contradictorii, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu capul în zona feței, provocându-i leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. După agresiune, individul i-a adresat femeii amenințări cu moartea.

Femeia, fostă cumnată a agresorului, a le-a spus polițiștilor că acesta și sora sa au venit în vizită pentru a-și vedea nepoata. În fața locuinței, o dispută verbală a escaladat, iar bărbatul a agresat-o fizic si verbal.

Bărbatul, susține că femeia nu le-a permis să-și vadă nepoata, generând conflictul. A recunoscut că s-a apropiat cu capul de ea și a scuipat-o, justificând aceste acțiuni ca fiind o reacție la refuzul de a-și vedea nepoata

Acum, individul urmează să fie judecat pentru lovire și alte violențe, precum și pentru amenințare cu moartea.