Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Un bărbat din Satu Mare a bătut-o, scuipat-o și amenințat-o cu moartea pe fosta cumnată

O femeie din județul Satu Mare a depus o plângere penală împotriva fostului său cumnat după ce acesta a agresat-o fizic și verbal.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a mers la casa fostei sale cumnate pentru a își vizita nepoata. Femeia i-a interzis bărbatului să o vadă pe fată, moment în care acesta s-a enervat și a început să o lovească pe femeie. Îm urma unor discuții contradictorii, bărbatul i-a aplicat o lovitură cu capul în zona feței, provocându-i leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. După agresiune, individul i-a adresat femeii amenințări cu moartea.

Femeia, fostă cumnată a agresorului, a le-a spus polițiștilor că acesta și sora sa au venit în vizită pentru a-și vedea nepoata. În fața locuinței, o dispută verbală a escaladat, iar bărbatul a agresat-o fizic si verbal.

Bărbatul, susține că femeia nu le-a permis să-și vadă nepoata, generând conflictul. A recunoscut că s-a apropiat cu capul de ea și a scuipat-o, justificând aceste acțiuni ca fiind o reacție la refuzul de a-și vedea nepoata

Acum, individul urmează să fie judecat pentru lovire și alte violențe, precum și pentru amenințare cu moartea.

2 comentarii

  1. Șchiop Ionuț Răzvan Răspunde

    Da ce stiti de căcat aveți vai de voi ăștia de la portalsm sunteți vai steaua voastră apropo in ce lume trăiți ??? Da ti mai si voi o știre bună nu toate gunoaiele apropo m ai vazut pe pe mine când m am căcat in fata palatului ??????

  2. Milițianul Răspunde

    Ionuț, ești din păcate și șchiop cu limba română. Te-ai căcat pe ea…în rest nu mai contează unde te-ai mai căcat tu când erai beat după poșirca aia de 2 bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.