PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Deputatul Adrian Cozma, mesaj către administraţia locală: e inacceptabil ca de Ziua Națională să arăți atâta dezinteres!

Deputatul PNL Adrian Cozma aduce critici administraţiei locale, în special primarului Kereskenyi Gabor, pentru modul în care a fost organizată Ziua Naţională în municipiu. El a arătat că lipsesc steagurile naţionale de pe străzi, iar cei care au participat la Ziua Naţională a României au avut parte de un platou parţial inundat, fiind nevoiţi să circule prin apă.

Declaraţia deputatului Adrian Cozma:

“Domnule Gabor, dumneata nu esti și nu te simți român?

INDAMISIBIL!
E mai mult decât regretabilă atitudinea primarului Gabor și e inacceptabil ca de Ziua Națională să arăți atâta dezinteres și dispreț față de cei care participă la această sărbătoare. Pe lângă faptul că lipsesc steagurile naționale pe străzile orașului, am avut parte și de o lipsă totală de reacție în momentul în care s-au inundat arterele principale și chiar și în locul desfășurării evenimentului.
O lipsă de respect care trebuie sancționată și o vom face. Anul viitor, domnul Gabor nu va mai organiza nimic. Avem nevoie de un primar al tuturor sătmărenilor, nu al UDMR”.