Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

VIDEO. Deputatul Adrian Cozma, mesaj către administraţia locală: e inacceptabil ca de Ziua Națională să arăți atâta dezinteres!

Deputatul PNL Adrian Cozma aduce critici administraţiei locale, în special primarului Kereskenyi Gabor, pentru modul în care a fost organizată Ziua Naţională în municipiu. El a arătat că lipsesc steagurile naţionale de pe străzi, iar cei care au participat la Ziua Naţională a României au avut parte de un platou parţial inundat, fiind nevoiţi să circule prin apă.

Declaraţia deputatului Adrian Cozma:

“Domnule Gabor, dumneata nu esti și nu te simți român?

INDAMISIBIL!
E mai mult decât regretabilă atitudinea primarului Gabor și e inacceptabil ca de Ziua Națională să arăți atâta dezinteres și dispreț față de cei care participă la această sărbătoare. Pe lângă faptul că lipsesc steagurile naționale pe străzile orașului, am avut parte și de o lipsă totală de reacție în momentul în care s-au inundat arterele principale și chiar și în locul desfășurării evenimentului.
O lipsă de respect care trebuie sancționată și o vom face. Anul viitor, domnul Gabor nu va mai organiza nimic. Avem nevoie de un primar al tuturor sătmărenilor, nu al UDMR”.

25 comentarii

  1. Alexandrova Răspunde

    Mai vedem noi cine va fi primarul ales în Satu Mare. Sigur nu tu vei fi.

  2. Pro Răspunde

    Orasul are in general probleme cu drenarea apei pluviale in multe puncte, inclusiv pe strazi recent reparate.

    • c-block Răspunde

      Sunt o grămadă de locuri unde s-au recepționat lucrări cum că ar fi bine executate dar de fapt gurile de canal sunt mai sus. Din această cauză apa de ploaie stă pe carosabil. Aici nu e de vină în primul rând primarul. E de vină monstrul de la Apaserv care ei au făcut expres acele lucrări ca să fie bine făcute. Știi tu Cozma, ăla care a săltat prețurile la apă. Ce zici de tema asta de casă? Faci ceva pe această temă? Că ce vine ca și factură de la Apaserv e deja groaznic. Să-mi explice și mie cineva ca la două persoane la bloc cum poate fi factura 150 RON.

  3. Eu Răspunde

    Asa si ? Spunele si ca a ploat. De ce nu sa intervenit ca de 1 Decembrie sa fie soare ! Iar nu ti-ai luet pastila?

  4. History Răspunde

    Este revoltător că de 1 Decembrie nu sunt 30 de grade și Soare la Satu Mare! Bai mai mult decât atât țin minte că acum vreo 20 de ani erau frig de minus 7-8 grade și era Convenția la putere! Dar cum se poate permite așa ceva? No ia să fac un proiect de lege și ia să interpelez pe temă Ministerul Mediului! Sau ziceți că liberalii sunt la minister? Pfoai tată, atunci ce mă fac! Este nepermis așa ceva! Ce-mi place când jumătățile de naționalități se oftică! Tatică, ziua națională ar trebui să fie pe 9 Mai (îți șoptesc 1877), plus aniversate cum trebuie celelalte două – adică 24 ianuarie (iar îți șoptesc 1859) și 1 decembrie (aici sper că nu trebuie să-ți șoptesc) și atunci nu te-ar durea capul. Rar să vezi la o țară cum își schimbă sărbătoarea națională și imnul cum facem noi. No, la asta să faci interpelare! Tu știi că imnul Poloniei datează din 1697? Și au cam pățit niște lucruri, niște împărțiri, niște ocupații naziste sau comuniste între timp. Dar imnul a rămas același. Oare de ce? Să-ți zic? Cu ce folos dacă un vremelnic ocupant al un scaun de deputat sare la beregata unui vremelnic ocupant al unui scaun de primar?

  5. Fasz Răspunde

    E posibil ca Centrul Nou să fie inundat, poate mai plouă vreo două zile.

  6. Ionica Răspunde

    Important este ca avem banere cu “marile realizari” ca vin alegeri. Sau… v-ati asteptat la altceva, bine ca au fost cheltuiti banii orasului. In folosul cui ? Noi sa fim sanatosi, sa facem ce trebuie.

  7. Gimi Răspunde

    Dute Cozma acolo unde mă gândesc eu !!! Doamne da să fi operat de socrul tău !!!

  8. Puiu Taxi Răspunde

    Domnule Cozma, spune-ti fratelui Cristi sa-si plătească datoriile . S-a adunat o suma mare

  9. Irimus Răspunde

    Nu mai cumpărați detergent adus din Uctaina de la Cristian Cozma. Va omoară masina de spălat. E lungit la Gama and Gama.

  10. Cian Răspunde

    De Ziua Nationala toate hotelurile wellness din HU sunt pline de romani. si atunci vine corcitura asta sa câștige politic din instigare la ura dintre națiuni, jalnic.

  11. Richi Epoveri Răspunde

    MODIFICAȚI LEGEA ELECTORALA !!Alegeri în două tururi,numai așa se va face dreptate !!

    • Dacian Ferari Răspunde

      Cozma a votat împotriva alegerii primarilor în 2 tururi

    • c-block Răspunde

      Nu asta ar fi cel mai important ci noțiunea rechemării din funcție. Asta să fie băgat în legea electorală. Adică dacă minți și dormi în fotoliu – gen senatorul de Oaș, atunci dacă 15% dintre alegătorii circumscripției tale sunt pentru ca tu să îți pierzi mandatul atunci se organizeză referendum numai în circumscripție și pa-pa scaun călduț. Ce crezi tu la vecini de ce nu merge cu vrăjeli cum se petrece la noi. 99% dintre cei aleși nici nu se gândesc să-și respecte cuvântul dat! Așa în schimb nu s-ar mai risca, nu? Și nici partidul nu ți-l schimbi ca alții șosetele. E foarte simplu. Problema e că nu se vrea.

  12. Alexandrova Răspunde

    Și altfel apa aia s-a adunat în dimineața de 1 decembrie ca în ziua anterioara nu era ploaie. De ce nu s-a intervenit ca mașina de vidanjare exista în oraș.

  13. Vasalie Răspunde

    Iar nu si-a luat pastila si il ia gura pe dinainte! Vai vai! Mai bine ar mai astupa o groapa in asflat undeva in judet!

  14. Nocolae Glodean Răspunde

    Cozma e un supozitor

  15. carcotaş Răspunde

    Nu poţi aduce asemenea critici, de pe poziţia de politician adresându-te celui criticat pe numele mic…Gabor(!!!!!). Vezi, asta-i! Şcoala trebuie criticată că scoate pe porţile ei… neşcoliţi. Luptaţi să se introducă în şcoli codul bunelor maniere!

    • sheps Răspunde

      Asta nu e critică, e dispreț afișat pe față. Chiar bate câmpii. Atâta nu își dă seama că de era el primar nici 10% din ce a făcut ungurul el sigur nu făcea. Nu că nu îl duce capul (că nu îl duce) ci pentru că nu era lăsat de “aurora” care îl înconjoară. Aurora a se înțelege “pretinii”. Apoi dacă oamenii îl luau la rost invariabil ar da vina pe ungurii. Că așa a făcut și Coica. Scaunul de primar nu-i de el, cel de președinte de județ nici atâta. Chiar nu este cineva votabil, acceptabil de majoritate???? Că de nu se va găsi iar ne întoarcem la figura de acum 4 ani. Adică se votează aiurea fiecare după ureche iar la final ungurii iar râd la urmă. Interesul ar fi să fie ales un primar ca lumea pentru comunitate și nu ar trebui să primeze interesele personale sau de grup. Pentru că în acest moment asta este și situația chiar s-a acutizat.

      • Ciuciu Răspunde

        @sheps
        “Chiar nu este cineva votabil, acceptabil de majoritate????”
        Suntem ca democratii americani cu Bideul lor. Nici ei n-au gasit unul normal. Nici acuma nu au.

        • sheps Răspunde

          Dar apoi să nici să nu mai dea vina pe unguri că ei merg să voteze iar la români toat timpul e vraișta la vot. Refuz să cred că nu există cineva care ar putea să fie un candidat bun. Cei de până acum care au fost sunt JALE! În orașele de genul Oradea s-a găsit cineva și se și vede pe aspectul orașului. Asta trebuie să primeze. Noi de niște ani numai betonăm și rebetonăm. Prietenii știu de ce.

  16. Ilies Răspunde

    Gabor se dă șovin ungur, Cozma se dă șovin român, c-asa-i la modă, amândoi o apă si-un pământ! Doi mafioți pe care nu-i interesează decât interesul personal, că dealtfel toți politrucii din Satu mare din ultimii 20 de ani! Avem nevoie de unul care e corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.