PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Moșul s-a plimbat cu caleașca în Satu Mare. Cadouri pentru copiii de la două grădinițe

Grădinițele nr. 1 și nr. 7 din municipiul Satu Mare au fost vizitate, marți, 5 decembrie, de Moș Nicolae. Moșul s-a plimbat cu o caleașcă strălucitoare, fiind însoțit de elfi veseli și Crăciunițe zâmbitoare.

Copiii au pregătit scrisori pentru Moș Nicolae, exprimându-și dorințele și speranțele pentru acest sezon festiv. Grădinița nr. 7 s-a mândrit cu participarea a cinci grupe, în timp ce Grădinița nr. 1 a fost reprezentată de patru grupe, totalizând 202 elevi încântați de această vizită specială.

Moș Nicolae, cu bunătatea și căldura caracteristică, le-a adresat copiilor câteva cuvinte pline de înțelepciune și afecțiune. După discursul său, fiecare grupă a primit un sac plin cu cadouri, simbol al generozității și magiei sărbătorilor.

Momentul culminant al sărbătorii a fost deschiderea cadourilor în sălile de clasă, unde fiecare copil a avut ocazia să descopere surprizele pregătite cu grijă de Moș Nicolae. Această zi memorabilă va rămâne în inimile copiilor și ale educatorilor ca o amintire plină de bucurie și magie, reiterând spiritul comunității și al sărbătorii în orașul Satu Mare.