Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Moșul s-a plimbat cu caleașca în Satu Mare. Cadouri pentru copiii de la două grădinițe

Grădinițele nr. 1 și nr. 7 din municipiul Satu Mare au fost vizitate, marți, 5 decembrie, de Moș Nicolae. Moșul s-a plimbat cu o caleașcă strălucitoare, fiind însoțit de elfi veseli și Crăciunițe zâmbitoare.

Copiii au pregătit scrisori pentru Moș Nicolae, exprimându-și dorințele și speranțele pentru acest sezon festiv. Grădinița nr. 7 s-a mândrit cu participarea a cinci grupe, în timp ce Grădinița nr. 1 a fost reprezentată de patru grupe, totalizând 202 elevi încântați de această vizită specială.

Moș Nicolae, cu bunătatea și căldura caracteristică, le-a adresat copiilor câteva cuvinte pline de înțelepciune și afecțiune. După discursul său, fiecare grupă a primit un sac plin cu cadouri, simbol al generozității și magiei sărbătorilor.

Momentul culminant al sărbătorii a fost deschiderea cadourilor în sălile de clasă, unde fiecare copil a avut ocazia să descopere surprizele pregătite cu grijă de Moș Nicolae. Această zi memorabilă va rămâne în inimile copiilor și ale educatorilor ca o amintire plină de bucurie și magie, reiterând spiritul comunității și al sărbătorii în orașul Satu Mare.

 

 

5 comentarii

  1. Adi Cazma Răspunde

    adișor, degeaba te agiți ca un pepsi, tot nu te vor vota oamenii!
    Faini cai, îți mai lipsesc 4 😉

  2. Buszkehuszar Răspunde

    Da balega ramasa o stranso cineva? Sau o ramas acolo, ca e biodegradabila? Ca or calca mamiticile maine dimineata, si or mirosi a satu din care s-or facut orasence

    • 😮😮😮 Răspunde

      O fi ceva decorație de Crăciun??? Poate la unii (încă) așa se poartă. Aducem satul în marele sat. Numai să nu alunece careva pe produsul ăla finit lăsat pe asfalt. Fii sigur că nu strânge nimeni. Nici animalele călcate de mașini nu sunt adunate de nimeni. Minunat ne mai dezvoltăm. În jos.😮😪😒😥😵🤮 Iar alții se îmbată zilnic cu apă rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.