PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Dependent de păcănele, un tânăr a spart 3 case. A stat pitit sub pat până când proprietara a plecat!

Un tânăr din judeţul Satu Mare, dependent de păcănele, a spart trei case la rând. El a intrat pe geamuri şi a furat banii pe care i-a găsit în locuinţe. Banii i-a jucat la păcănele până să fie prins.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna mai a anului trecut. Tânărul de 19 ani a intrat prin geam într-o primă casă, de unde a furat 3.200 de lei, bani pe care i-a jucat la păcănele mai multe zile la rând. După câteva zile a intrat în altă casă şi într-un portofel a găsit 400 de lei pe care i-a luat şi s-a dus cu ei direct la păcănele.

Cea de-a treia spargere a fost mai plină de aventuri. El se afla într-un bar şi a rămas fără bani, iar în drum spre spre casă, a observat o casă în care ştia că ar trebui să fie bani. A încercat uşa de acces, dar era închisă şi a reuşit să intre printr-un geam lateral care era rabatat. A băgat mâna pe deschizătura geamului, reuşind să îl deschidă.

După ce a intrat în casă, tânărul de 19 ani s-a deplasat în dormitor, unde se afla o bătrână care dormea. Femeia a auzit zgomote şi s-a trezit, iar tânărul s-a ascuns sub pat şi unde a aşteptat aproximativ 15 minute până când femeia a ieşit din casă. După ce bătrâna a plecat, a început să caute prin casă şi după un dulap a găsit ascunsă suma de 3.000 de lei.

Apoi, a ieşit din casă pe uşa de la intrare şi a pornit spre casă, dar a fost oprit de o patrulă de poliţie.

El şi-a recunoscut toate faptele şi a spus că regretă cele întâmplate.

Tânărul a fost condamnat, astăzi, 8 ianuarie, la doi ani şi cinci luni de închisoare cu suspendare.