Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

Dependent de păcănele, un tânăr a spart 3 case. A stat pitit sub pat până când proprietara a plecat!

Un tânăr din judeţul Satu Mare, dependent de păcănele, a spart trei case la rând. El a intrat pe geamuri şi a furat banii pe care i-a găsit în locuinţe. Banii i-a jucat la păcănele până să fie prins.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna mai a anului trecut. Tânărul de 19 ani a intrat prin geam într-o primă casă, de unde a furat 3.200 de lei, bani pe care i-a jucat la păcănele mai multe zile la rând. După câteva zile a intrat în altă casă şi într-un portofel a găsit 400 de lei pe care i-a luat şi s-a dus cu ei direct la păcănele.

Cea de-a treia spargere a fost mai plină de aventuri. El se afla într-un bar şi a rămas fără bani, iar în drum spre spre casă, a observat o casă în care ştia că ar trebui să fie bani. A încercat uşa de acces, dar era închisă şi a reuşit să intre printr-un geam lateral care era rabatat. A băgat mâna pe deschizătura geamului, reuşind să îl deschidă.

După ce a intrat în casă, tânărul de 19 ani s-a deplasat în dormitor, unde se afla o bătrână care dormea. Femeia a auzit zgomote şi s-a trezit, iar tânărul s-a ascuns sub pat şi unde a aşteptat aproximativ 15 minute până când femeia a ieşit din casă. După ce bătrâna a plecat, a început să caute prin casă şi după un dulap a găsit ascunsă suma de 3.000 de lei.

Apoi, a ieşit din casă pe uşa de la intrare şi a pornit spre casă, dar a fost oprit de o patrulă de poliţie.

El şi-a recunoscut toate faptele şi a spus că regretă cele întâmplate.

Tânărul a fost condamnat, astăzi, 8 ianuarie, la doi ani şi cinci luni de închisoare cu suspendare.

5 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Sper sa intre cat mai curand si in casa judecatorului care i-a dat “cu suspendare” !!

  2. Mda Răspunde

    Da. Regretă doar că a fost prins. Iar din condamnarea cu suspendare el va înțelege doar că de data asta a scăpat. Cineva săa gândit ca pe lângă condamnarea asta a lui pește prăjit ar trebui să facă niște tratamente, niște ședințe la psihologi sau ceva terapeuți? Că așa toată hârțogăraia este degeaba și în scurt timp va ajunge iar în situația asta. Sunt sigur că nimănui nu-i pasă de asta. în țara asta peste tot te lovești de mentalitatea asta că numai mie să-mi fie bine și fiecare pentru fiecare. Despre derbedeu fac pariu pe oricât că se va mai auzi. Dar atunci va fi cu executare. Numai să nu cumva să omoare pe cineva când va fi surprins asupra faptelor. Că și asta este foarte posibil. Sentința p@lii, fără nici o valoare.

    • Vasy Răspunde

      Daca omul a zis ca regreta si a recunoscut ce a facut, nu merita o sansa? A doua oara nu mai are “luxul” asta.

      • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

        Păi zice și el orice și promite orice. În cazul lui sunt trei evenimente distincte din care în două cazuri a reușit și a tocat toți banii furați. Dacă nu este consiliat și nu i se acordă șansa să câștige bani într-un mod legal și pe lângă asta supravegheat eu numai pot să mă repet că această sentință este fix un kaka mare și vom citi foarte curând despre el. Cu executare.

      • @Vasy Răspunde

        Merita o sansa,dar una de vreo 5 ani pe Mileniului.Acolo are mari sanse sa uite de pacanele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.