PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Liberalii sătmăreni au sărbătorit Mica Unire la Carei și Satu Mare

Liberalii sătmăreni au sărbătorit, miercuri, la Carei și Satu Mare, Ziua Unirii Principatelor Române. La evenimente a participat o delegație importantă a Partidului Național Liberal, în frunte cu deputatul Adrian Cozma.

O importantă delegație a PNL Satu Mare, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, secretarul de stat, Cristian Valer Beșeni secretar general PNL, subprefectul Romeo Pop, președintele organizației municipale PNL Satu Mare, alături de primari PNL din județ și reprezentanți ai organizațiilor PNL de tineret, femei și seniori au participat la manifestările omagiale care au avut loc la Carei, la Monumentul Ostașului Român și la Satu Mare, la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, unde au depus jerbe de flori și s-au prins în tradiționala Horă a Unirii.

,,A fost o manifestare de un înalt patriotism, care ne-a întărit încă o dată convingerea, că unirea face puterea și unitatea de gândire și acțiune românească vor ieși mereu învingătoare!”, au spus liberalii sătmăreni.