PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Apartamente inundate într-un bloc din Satu Mare. A intervenit Poliția Locală

Probleme într-un bloc din municipiul Satu Mare. Mai multe apartamente au fost inundate, iar problema persistă deja de câteva luni, spun oamenii: ,,Până acum nu s-a luat nicio măsură”. În cursul zilei de azi, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale, o echipă de intervenție de la Apaserv, dar și administratorul blocului.

Este vorba de un bloc de pe Aleea Neajlov din municipiul Satu Mare, acolo unde un apartament situat la parter a fost inundat de mai multe ori în ultimele luni, dar și alte locuințe au fost distruse, spun locatarii, din cauza unui proprietar care ar fi efectuat vara trecută anumite lucrări. ,,Nimeni nu a intervenit și nu a luat nicio măsură până acum”, se plâng oamenii.

,,Avem probleme cu conducta fluviala de la blocul Neajlov nr. 7. Un apartament situat la parterul blocului este inundat de mai bine de cateva luni, si nimeni nu ia nicio masura. Mobila si parchetul fiind deteriorate. La fata locului au fost Politia Locala, Administratorul blocului si operatori de la apaserv. Din cate se pare, un alt proprietar de la etajul 8, ar fi facut niste lucrari in vara, iar la cateva saptamani dupa, apa s-ar fi infiltrat in afara conductei fluviale, distrugand mai multe apartamente, cel mai afectat fiind cel de la parter. Din cate se pare, nimeni nu a luat nicio masura pana acum, iar administratorul blocului nu a efectuat nicio cerere scrisa pentru remedierea acestei probleme, fapt pentru care apartamentul a fost inundat de mai multe ori. Totodată, atitudinea administratorului a fost una nepasatoarea, acesta cerandu-le politistilor de la politia locala sa se grabeasca cu procesul verbal, deoarece trebuie sa ajunga acasa pentru ca vine preotul la sfintit. Nu degeaba avem proverbul: tara arde si baba se piaptana”, a transmis de unul dintre locatari, pentru PortalSM.

Într-un final, se pare că problema urmează să fie rezolvată: ,,Politia locala a dat termen de 7 zile pentru remedierea problemei de catre asociatia de locatari”.