Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

FOTO/VIDEO. Apartamente inundate într-un bloc din Satu Mare. A intervenit Poliția Locală

Probleme într-un bloc din municipiul Satu Mare. Mai multe apartamente au fost inundate, iar problema persistă deja de câteva luni, spun oamenii: ,,Până acum nu s-a luat nicio măsură”. În cursul zilei de azi, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale, o echipă de intervenție de la Apaserv, dar și administratorul blocului.

Este vorba de un bloc de pe Aleea Neajlov din municipiul Satu Mare, acolo unde un apartament situat la parter a fost inundat de mai multe ori în ultimele luni, dar și alte locuințe au fost distruse, spun locatarii, din cauza unui proprietar care ar fi efectuat vara trecută anumite lucrări. ,,Nimeni nu a intervenit și nu a luat nicio măsură până acum”, se plâng oamenii.

,,Avem probleme cu conducta fluviala de la blocul Neajlov nr. 7. Un apartament situat la parterul blocului este inundat de mai bine de cateva luni, si nimeni nu ia nicio masura. Mobila si parchetul fiind deteriorate. La fata locului au fost Politia Locala, Administratorul blocului si operatori de la apaserv. Din cate se pare, un alt proprietar de la etajul 8, ar fi facut niste lucrari in vara, iar la cateva saptamani dupa, apa s-ar fi infiltrat in afara conductei fluviale, distrugand mai multe apartamente, cel mai afectat fiind cel de la parter. Din cate se pare, nimeni nu a luat nicio masura pana acum, iar administratorul blocului nu a efectuat nicio cerere scrisa pentru remedierea acestei probleme, fapt pentru care apartamentul a fost inundat de mai multe ori. Totodată, atitudinea administratorului a fost una nepasatoarea, acesta cerandu-le politistilor de la politia locala sa se grabeasca cu procesul verbal, deoarece trebuie sa ajunga acasa pentru ca vine preotul la sfintit. Nu degeaba avem proverbul: tara arde si baba se piaptana”, a transmis de unul dintre locatari, pentru PortalSM.

Într-un final, se pare că problema urmează să fie rezolvată: ,,Politia locala a dat termen de 7 zile pentru remedierea problemei de catre asociatia de locatari”.

8 comentarii

  1. Vai de capul meu! Răspunde

    Mamă ce de știre! Dar îmi povestește careva de acolo care a scris materialul ce e aia conductă fluvială??? Vai de capul meu! Una e că oamenii folosesc expresii nelalocul lor (de fapt expresie inexistentă) dar voi ca ziariști ce păziți acolo fraților?

  2. Bobi Răspunde

    Fratele lui Adrian Cozma este cel mai mare importator din Satu Mare de cereale din Ucaina. Tatal lui Adrian Cozma încasează bani de la fundații finanțate de Ungaria, Acestea-s știri ?

  3. Abx Răspunde

    Domnii care au efectuat reparatiile au chemat niste “meșteri” mai bine zis niste “Dorei”. Aceștia in loc sa lase in pace țeava pluviala au taiat-o si au aruncat moloz si caramida inauntru cu scopul de a infunda gaura. Prostia omeneasca :))

    • Vai de capul meu! Răspunde

      Greșit. E vorba de “conducta FLUVIALĂ”. Orice Dorel știe asta. Dar ce căuta poliția acolo? E proprietate privată, au asociație din ce rezultă din știre, au și administrator și nu au decât să-și rezolve problemele astea. Asta nu e treaba primăriei sau a poliției. Eventual atât că sunt mai mult ca sigur intervenții sau lucrări neautorizate.

      • Abx Răspunde

        Teava pluviala face parte din structura blocului si prin urmare este bun comun care conform legii nu are voie sa fie alterat de nici un fel de lucrare. De asta a venit politia. Si mai mult ca sigur mesterii erau neautorizati.

        • Vai de capul meu! Răspunde

          Buuun. Acum mai urmează să-mi spui ce naiba e conducta fluvială. Eu înțeleg că oamenii folosesc noțiunile anapoda că atâta le duce capul (am auzit eu ca în loc de constituție spunând constipație) dar un ziar dacă se respectă nu redă această tâmpenie către public și mai ales nu repetă această noțiune inexistentă în articol. Pentru că se repetă. Și asta este și mai regretabil.

      • @Vai de capul meu! Răspunde

        Poate sa fie asociatie de locatari lu` Sf Petru daca administratia este externalizata. In cazul administratiei externalizate, acel individ care ar trebui sa se ocupe administrarea imobilului se rezuma la administrarea incasarilor salariului si atat. Il doare la 50 cm de cot de restu`. Nu raspunde la telefon, iar daca totusi raspunde vorbeste ca ultimul birjar.
        Iar din poze reiese ca problema persista de mai multa vreme, nu cateva luni. Ma mir ca proprietarii inca nu au probleme pulmonare de la mucegau. Dar de fap asta inca nu se stie.
        Iar “conducta fluviala” e acea teava pe care s-a dus “corectorul” pe fluviu` Sambetei. 🙂

  4. Abx Răspunde

    Il doare la patina pe administrator, problema persista din luna Iulie/August.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.