PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

MĂRTURIE. Naștere la Satu Mare: „Doctorița Varodi a fost o eroină pentru familia noastră”

Un proaspăt tătic din județul Satu Mare, G.V Feher, dorește să își exprime recunoștința față de personalul medical extraordinar de dedicat de la Secția de Neonatologie și Secția de Obstetrică, unde soția sa a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Acesta dorește să îi mulțumească în special doctoriței Viorica Varodi despre care spune că a fost o adevărată eroină pentru familia lui.

Bărbatul a ținut să aducă mulțumiri publice echipei medicale pentru profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă în timpul nașterii și perioadei postoperatorii. Soția acestuia a suferit o a doua cezariană, iar situația era mai complicată. Cu toate acestea, personalul medical a reușit să gestioneze situația cu succes.

“Aș dori să le mulțumesc public celor de la Secția de Nou-Născuți și Secția de Obstetrică, unde a născut soția și unde a fost îngrijită împreună cu fetița pe care a născut-o. Doresc să le mulțumesc pentru profesionalismul, amabilitatea și bunătatea de care au dat dovadă, și în special doamnei doctor Varodi Viorica, care, la rândul ei, a fost o eroină pentru noi, și a avut grijă ca totul să decurgă bine”, a declarat tăticul recunoscător.

Soția a trecut prin momente delicate, dat fiind că era vorba de a doua cezariană și exista și o complicație cu prezența unui nodul. Cu toate acestea, doctorița Varodi Viorica a fost lăudată ca fiind eroina care a asigurat că totul să decurgă fără probleme.

“Soția era la a doua cezariană și era mai complicat că avea și un nodul, și am avut emoții ca să fie bine. Doamna doctor Varodi Viorica a fost eroina noastră deoarece a făcut ca totul să fie bine. Plus că personalul medical a fost amabil și au dat dovadă de profesionalism și bunătate. Și țin să le mulțumesc și lor.”, a adăugat tânărul părinte.

Această poveste de recunoștință vine să evidențieze eforturile și dedicarea personalului medical din județul Satu Mare, iar astfel de mărturii reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în sistemul de sănătate local.