Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

MĂRTURIE. Naștere la Satu Mare: „Doctorița Varodi a fost o eroină pentru familia noastră”

Un proaspăt tătic din județul Satu Mare, G.V Feher, dorește să își exprime recunoștința față de personalul medical extraordinar de dedicat de la Secția de Neonatologie și Secția de Obstetrică, unde soția sa a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Acesta dorește să îi mulțumească în special doctoriței Viorica Varodi despre care spune că a fost o adevărată eroină pentru familia lui.

Bărbatul a ținut să aducă mulțumiri publice echipei medicale pentru profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă în timpul nașterii și perioadei postoperatorii. Soția acestuia a suferit o a doua cezariană, iar situația era mai complicată. Cu toate acestea, personalul medical a reușit să gestioneze situația cu succes.

“Aș dori să le mulțumesc public celor de la Secția de Nou-Născuți și Secția de Obstetrică, unde a născut soția și unde a fost îngrijită împreună cu fetița pe care a născut-o. Doresc să le mulțumesc pentru profesionalismul, amabilitatea și bunătatea de care au dat dovadă, și în special doamnei doctor Varodi Viorica, care, la rândul ei, a fost o eroină pentru noi, și a avut grijă ca totul să decurgă bine”, a declarat tăticul recunoscător.

Soția a trecut prin momente delicate, dat fiind că era vorba de a doua cezariană și exista și o complicație cu prezența unui nodul. Cu toate acestea, doctorița Varodi Viorica a fost lăudată ca fiind eroina care a asigurat că totul să decurgă fără probleme.

“Soția era la a doua cezariană și era mai complicat că avea și un nodul, și am avut emoții ca să fie bine. Doamna doctor Varodi Viorica a fost eroina noastră deoarece a făcut ca totul să fie bine. Plus că personalul medical a fost amabil și au dat dovadă de profesionalism și bunătate. Și țin să le mulțumesc și lor.”, a adăugat tânărul părinte.

Această poveste de recunoștință vine să evidențieze eforturile și dedicarea personalului medical din județul Satu Mare, iar astfel de mărturii reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în sistemul de sănătate local.

13 comentarii

  1. 🤢🤢🤢 Răspunde

    Mai bine puneți capăt și spuneți adevărul în cazul Ștefaniei. Rușine să vă fie. Sper să trăiți cei vinovați foarte mult ca să fiți cât mai mult timp bolnavi și să vă chinuiți zi de zi. 100 de ani nu vă ajunge pentru asta pentru că nu este primul caz în care v-ați jucat de-a Demiurgul numai că în cazul de față s-a spart buba. Acum 20 de ani era o veritabilă emigrare a femeilor gravide în alte orașe, inclusiv în Ungaria numai să nu nască aici. În loc să vă îngrijiți de bolnavi care nu de plăcere merg la spital în cazul acesta ați preferat omerta. Că dacă conducerea avea sânge în instalație putea tranșa problema mai repede și altfel.

    • Vasy Răspunde

      Ești căcatul de trei puncte nenorocite

      • Vasy Răspunde

        Sunt cacatul de ala cu n+1 nickuri care scriu prostii la comanda. Te-as vedea eu ce ziceai de-ti livrau copilul in brate ca nah de pare rau dar a murit la nastere. Stii tu cate au fost acum 20 de ani??? Mai bine taci boule. Si wrong, nu ai nimerit.

      • Vasy - originalul Răspunde

        Se zice ca prostu’ cand nu mai are ce zice vorbeste urat…. ca na… de aia e prost! Uite ca vorba pare sa fie adevarata!

        • Vasy Răspunde

          Atunci nu fac altceva decât hai să te citez, bine copile? “Ești căcatul de trei puncte nenorocite.” Tu puiul lui mami ești o anomalie genetică, o greșeală impardonabilă a părinților tăi că nu s-au putut abține la momentul crucial. Așa că ia mai bine uită-te în oglindă și scuipă-te în față.

  2. superwomen Răspunde

    Oooohoo, numele doamnei doctor cu majuscule! O da, o eroina Marvel! Dar in cazul bebelușului “ cu capul zdrobit” nu apărea niciun nume de eroina, doar victime! Poate ca nenea Iancu a hotarat ca pe langa bullshitul livrat de “gasca medicilor” de sub Bumbulut sa-i faca si certificat de eroina, asa da bine la dosar! Da daca scapa! Si o sa scape ca are asigurare babana si Doseanu e si el om, are timpul limitat, cand dracu sa mai umble pe coclauri dupa geamantane daca trebuie sa se judece cu eroine!Numai eroi, ce mai conteaza un suflet nevinovat ….

    • 🤢🤢🤢 Răspunde

      Asta încercam să zic și eu. Deja e dezgustător cum apar periodic astfel de articole lingușitoare. Problema nu e că greșesc ci nici măcar din propriile greșeli nu învață și le repetă. Acel nou născut de care ziceai a fost omorât prin malpraxis. Nu eu zic ci hârtiile făcute de medicii orădeni. Numai trebuie să înțelegi expresiile medicale.😥

  3. Vasy2 Răspunde

    Nu vad logica, adica cineva isi face meseria pentru care este platit si este laudat ca isi face meseria… asta e mai rau ca “prostia omeneasca” de Ion Creanga

    • 😉 Răspunde

      @Vasy2, poate ar fi bine să aștepți gunoierii cu un pahar de ceva că lucrează în frig. Mai știi? 😉 Am ajuns că în țara asta normalul este ceva excepțional.

  4. Varu Răspunde

    Cred că ați luat-o razna cu toții!Nu mai avem voie să mulțumim cuiva că repede săriți și insinuați tot felul de lucruri.

    • @Varu Răspunde

      @Varu, se prea poate ca tu să fii sănătos tun și să nu fi experimentat pe propria piele binefacerile sistemului? Așa că te rog abține-te. Numai săptămâna asta medicii de familie stătea frumos la caveu și lăsau asistentele să facă totul. Asta ca și răspuns că li se taie de la buget. Cam atât despre ceva jurământ depus și repectat și ani în părți. Așa că te rog comentează la subiecte unde ești în temă. Nu noi am luat-o razna și sistemul. Din păcate.

    • Anonim Răspunde

      Pentru că au murit multi copii din nepricepere ,tinere traumatizate după limbajul folosit.

      • @Anonim Răspunde

        @Anonim. Adaug și aia că mulți au fost nenorociți pe viață fără șanse de a se recupera complet. Sau cum să traduc afirmația marelui doctor de acolo că “îmi pare rău, faceți altul”? Asta se cheamă medicină???? Ușor aruncă unii care habar nu au de ce și cum. Eu ce zic pot proba. Și din păcate la un an de la cazul meu din familie exact același om a făcut-o din nou exact la fel cu o altă mămică. Asta cum se cheamă? Prin ce am trecut atunci nici dușmanului nu-i doresc. Așa că mai ușor cu articolele astea că din păcate nu sunteți credibili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.