PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

A fost cu fetița (6 ani) la Spitalul Județean și are numai cuvinte de laudă: ,,Vă mulțumim pentru tot!”

O sătmăreancă fost cu fetița ei, în vârstă de șase ani, la Spitalul Județean Satu Mare și are numai cuvinte de laudă: ,,Vă mulțumim pentru tot!”, a spus femeia care a ținut să aducă mulțumiri atât medicilor și asistentelor, cât și infirmierelor.

Într-un mesaj postat pe un grup de Facebook, sătmăreanca a ținut să transmită experiența pe care a avut-o la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, după ce fetița ei în vârstă de șase ani s-a îmbolnăvit. Ea laudă întreg personalul de la spital și spune că datorită acestor oameni care își fac treaba cu mult profesionalism, fetița ei s-a făcut bine.

Redăm, mai jos, integral, mesajul transmis de sătmăreancă:

,,Dragi mămici, vreau să vă împărtășesc povestea noastră cu medicii, asistentele și infirmierele de la Spitalului Județean Satu Mare, de asemenea să le mulțumesc pentru tot ajutorul și profesionalismul de care au dat dovadă. Am ajuns la UPU cu fetița mea de 6 ani, cu dureri de burtă și temperatură, iar întâmplarea asta ne-a adus în mâinile doamnei doctor Stoica Mirela, căreia îi mulțumim pentru toată atenția și grija, deoarece datorită dânsei am descoperit niște probleme de sănătate ale fetiței.

Totodată, mii de mulțumiri și doamnei Dr. Trif Ioana, care ne-a calmat, explicat și a stat lângă noi pe tot parcursul RMN-ului. De asemenea, doamna Dr. Gozar Laura merită niște mulțumiri sincere din partea noastră, fetiței de 6 ani i-a explicat atât de frumos, încât la al doilea RMN nu a mai fost nevoie de anestezie. Îmi pare rău că nu știu numele tuturor asistentelor și infirmierelor care au fost alături de noi, dar merită niște mulțumiri sincere. Dr. Andreica Alina, Dr. Sălăjan, Dr. Tempelanu Adrian, Vă mulțumim pentru tot!”