Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

A fost cu fetița (6 ani) la Spitalul Județean și are numai cuvinte de laudă: ,,Vă mulțumim pentru tot!”

O sătmăreancă fost cu fetița ei, în vârstă de șase ani, la Spitalul Județean Satu Mare și are numai cuvinte de laudă: ,,Vă mulțumim pentru tot!”, a spus femeia care a ținut să aducă mulțumiri atât medicilor și asistentelor, cât și infirmierelor.

Într-un mesaj postat pe un grup de Facebook, sătmăreanca a ținut să transmită experiența pe care a avut-o la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, după ce fetița ei în vârstă de șase ani s-a îmbolnăvit. Ea laudă întreg personalul de la spital și spune că datorită acestor oameni care își fac treaba cu mult profesionalism, fetița ei s-a făcut bine.

Redăm, mai jos, integral, mesajul transmis de sătmăreancă:

,,Dragi mămici, vreau să vă împărtășesc povestea noastră cu medicii, asistentele și infirmierele de la Spitalului Județean Satu Mare, de asemenea să le mulțumesc pentru tot ajutorul și profesionalismul de care au dat dovadă. Am ajuns la UPU cu fetița mea de 6 ani, cu dureri de burtă și temperatură, iar întâmplarea asta ne-a adus în mâinile doamnei doctor Stoica Mirela, căreia îi mulțumim pentru toată atenția și grija, deoarece datorită dânsei am descoperit niște probleme de sănătate ale fetiței.

Totodată, mii de mulțumiri și doamnei Dr. Trif Ioana, care ne-a calmat, explicat și a stat lângă noi pe tot parcursul RMN-ului. De asemenea, doamna Dr. Gozar Laura merită niște mulțumiri sincere din partea noastră, fetiței de 6 ani i-a explicat atât de frumos, încât la al doilea RMN nu a mai fost nevoie de anestezie. Îmi pare rău că nu știu numele tuturor asistentelor și infirmierelor care au fost alături de noi, dar merită niște mulțumiri sincere. Dr. Andreica Alina, Dr. Sălăjan, Dr. Tempelanu Adrian, Vă mulțumim pentru tot!”

16 comentarii

  1. un cunoscator Răspunde

    Hai că deveniți deja caraghioși cu aceste ***** . Dar cel mai tare este treaba cu anestezia la RMN.

  2. Cosmin Răspunde

    In loc sa plateasca reclama mai bine ar reOlva priblema cu spagasini din macelaria , scuze institutia numita spitalul judetean de urgenta

    • ... Răspunde

      Ești un căcat frustrat, nu ai bani, mori de foame

      • Cosmin Răspunde

        Am demnitate. Ceva despre ce tu si tu neamul tau nu nu a auzit

        • ... Răspunde

          @Cosmin. În momentul în care nici atâta nu e în stare să-și folosească propriul nick și uzează de cele trei puncte amărâte ale mele nu ai ce să te mai aștepți de la el. Proștii nu-și dau seama că parfumându-i își fac rău cu mâna proprie. La o adică dacă vor avea nevoie de servicii medicale și vor apela la ei vor afla pe pielea proprie. Dar va fi tardiv. Lasă-i în boala lor că prostia nu-i poți scoate din capul lor.

          • ...

            kkt cu ochi, de când sunt ale tele, jeguleț?
            Le-ai moștenit de la mă-ta și de la bețivul de taică-tău?
            Tu ești o scursură șii un jeg uman!

          • ...

            Auzi tu acolo! Cine te-a împiedicat pe tine să le folosești? De 4 ani le folosesc eu. Dacă ai ceva de spus scrie sub un nick al tău scursură umană, anomalie genetică care în afară de a jigni nu ai ce să spui. Auzi tu acolo. Tu nu ai părere, tu doar înjuri în ultimul hal ca un birjar. Restul ce ai scris este fix valabil la tine. Se știe foarte bine că eu le-am folosit încă de pe vremea pandemiei. Unde ai fost tu atunci, idiotul satului ce ești???

  3. Cosmin Răspunde

    In loc sa plateasca reclama mai bine ar rezolva problema cu spagasini din macelaria , scuze institutia numita spitalul judetean de urgenta

  4. Vasy Răspunde

    De ce trebuie laudati omanii care sunt platiti sa faca un anume lucru? Nu e ridicol?

    Pai atunci hai sa aduc laude si omagii lucratorilor de la Florisal care mi-au golit tomberonul, Pentru profesionalismul lucratorului care a ridicat tomberonul plin si la golit iar pe urma mi la returnat fara nici o zgarietura. De asemnea aduc multumiri soferului de la masina de Florisal, pentru calmul, rabadarea si profesionalismul de care a dat dovata cand a asteptat pana ce tomberonul a fost golit.

  5. Vasy Răspunde

    Apropo: de Stefania ce se mai zice? Nimic? Tacerea e de aur? “Legea tacerii” ? OMERTA naiba sa va ia pe rand unu cate unul.

  6. Black Răspunde

    Penibili. Iar portalsm.ro de asemenea. Prostituati….

  7. părerea mea Răspunde

    Acum vreo 6 ani copilul meu în prag de evaluare națională a început să facă la școală crize epileptice. Pe bază de stress. Doar nu era să-l las așa! Bineînțeles ne-am dus la medicul de familie care bineînțeles ne-a îndrumat la spital la medic de specialitate. Care bineînțeles ne-a trimis la RMN. Rețineți, fără RMN nu se poate pune diagnostic, nu există medic să facă asta. Eu, om conștiincios și care am asigurare valabilă medicală. Practic fără RMN este imposibil să pui diagnostic corect. Dar ca să vedeți am aflat că aparatul este disponibil doar peste 4,5 luni – nu sunt fonduri. Ca orice părinte m-am dus la privat, ce era să fac, am plătit aproape 500 RON și ca să vezi minune imediat era loc liber. Faină afacere, nu? Cam atât despre doctorii omerta. Eu aș avea totuși o suspiciune. Oare nu s-au înțeles că în loc de atenție sau o “tablă de ciocolată” nu mai bine o pun pe tanti să debiteze o asemenea lingușeală-recunoștiință? Pentru că vedeți voi, asta cu cazul prezentat de ea nu e nu știu ce. Adică din astea sunt zilnic, vă zic eu.
    Și în încheiere ca să fac și eu ca și tanti asta prin prezenta vă informez că cu tot cu RMN făcut pe banii mei nu au reușit să pună un diagnostic corect. Cea care a făcut-o până la urmă a fost doamna dr. Szabo de la Târgu Mureș, că nici la Cluj ori Timișoara nu au nimerit. Cinstit era și un caz atipic, doamna a zis că e al doilea caz din practica ei și era deja în prag de pensionare. Dar nu vreau să reproduc cuvintele dânsei vizavi de diagnosticul sătmărean că era presărat de cuvinte de la care și hârtia înroșește. Ce am zis am documente cât pentru un roman, cu analize și toate cele.

  8. Hat Răspunde

    Dacă aveți probleme mai serioase și vreți să trăiți vă recomand să evitați spitalul din SM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.