PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bebeluș, în vârstă de 6 luni, mort în condiții neclare, în ambulanță, în drum spre UPU Satu Mare

ACTUALIZARE:

Bebelușul, în vârstă de 6 luni, care a decedat în ambulanță, în drum spre UPU Satu Mare, era deja în stare gravă în momentul în care echipajul de Ambulanță a ajuns la fața locului. Familia a sunat la 112, în jurul orei 00.00, deoarece bebelușul respira greu, potrivit informațiilor PortalSM.

La fața locului, a fost trimis un echipaj cu medic, care a găsit bebelușul în stop-cardiorespirator. S-au început manevrele de resuscitare, iar, între timp, a fost solicitat un al doilea echipaj cu medic. Astfel, doi medici s-au aflat la fața locului, și au făcut tot ce au putut, încercând să îl salveze pe bebeluș, însă acesta a decedat.

Știrea inițială:

Un bebeluș, în vârstă de 6 luni, a decedat marți, 20 februarie, în jurul orei 1.00, în ambulanță, în timp ce se îndrepta către Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. 

În aceste momente, se așteaptă rezultatele examenului anatomopatologic pentru a putea fi stabilită cauza decesului. Familia micuței a declarat pentru PortalSM că nu își poate explica decesul subit al bebelușului, aceasta având, spun ei, doar simptome de viroză.

Deocamdată, nu se cunosc alte detalii.

Știre în curs de actualizare…