Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Bebeluș, în vârstă de 6 luni, mort în condiții neclare, în ambulanță, în drum spre UPU Satu Mare

ACTUALIZARE:

Bebelușul, în vârstă de 6 luni, care a decedat în ambulanță, în drum spre UPU Satu Mare, era deja în stare gravă în momentul în care echipajul de Ambulanță a ajuns la fața locului. Familia a sunat la 112, în jurul orei 00.00, deoarece bebelușul respira greu, potrivit informațiilor PortalSM.

La fața locului, a fost trimis un echipaj cu medic, care a găsit bebelușul în stop-cardiorespirator. S-au început manevrele de resuscitare, iar, între timp, a fost solicitat un al doilea echipaj cu medic. Astfel, doi medici s-au aflat la fața locului, și au făcut tot ce au putut, încercând să îl salveze pe bebeluș, însă acesta a decedat.

Știrea inițială:

Un bebeluș, în vârstă de 6 luni, a decedat marți, 20 februarie, în jurul orei 1.00, în ambulanță, în timp ce se îndrepta către Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. 

În aceste momente, se așteaptă rezultatele examenului anatomopatologic pentru a putea fi stabilită cauza decesului. Familia micuței a declarat pentru PortalSM că nu își poate explica decesul subit al bebelușului, aceasta având, spun ei, doar simptome de viroză.

Deocamdată, nu se cunosc alte detalii.

Știre în curs de actualizare…

7 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Cum e cu eroii p..i. Acum câteva zile erau cei mai buni. Niste laude plătite. Adevărul e că sunt indolenți,obraznici și cel mai rău,incapabili. O mărire de salariu vă rog,pt ei și pt toată șleahta de bugetari incompetenți.

    • Pistike Răspunde

      Băi cretinule, copii mici pot să moară subit, fără absolut nici o explicație și fără absolut nici o legătură cu actul medical!
      Tu ești defect la cap, probabil că mă-ta nu te-a iubit suficient încât să se obosească să te ducă să ți se administreze toate vaccinurile la momentul oportun și ai făcut ceva encefalită care a dus la o debilitate evidentă din cele ce spui sau scri!

      • Pistike Răspunde

        Sunt un bou și sunt plătit să ling boașele altora. Aia nici nu sesizez că acel copil a fost externat și trimis acasă (deci sănătos, nu?) cu doar câteva zile înainte de la același spital. Și uit să zic și aia că asistența socială cel puțin până la vârsta de 1 an are obligația prin fișa postului să vadă în ce condiții trăiește copilul nou născut. Asta tocmai pentru a se evita situații în care familia nu poate oferi condițiile minime de confort. Așa-i că ce cretin mare a fătat mama? Dar dau în alții de frustrat ce sunt.

        • Jég uman Răspunde

          Bă ăsta pe care mă-sa l-a învățat să fure, fii mai inventiv, ‘tu-ți morții mă-ti de hoț!

          • Pistike

            Mă jeg uman ce ești. Ai act de proprietate pe @Pistike, idiot ce ești? Prostule tu nu îți dai seama că totul e din cauză că au dat drumul la copil și mai mult ca sigur nu trebuia? Crezi că nu știu ce este moarte subită la nou născuți? Dar aici este mai mult ca sigur vina lor. Cum în cazul Ștefaniei care este un caz cât se poate de clar se aplică omerta în cazul de față nici la atâta nu mă aștept de la nesimțiții naibii. Tu îți dai seama spălat pe creier ce ești că de prin ceva împrejurare ajungi pe mâna lor și pe tine te rezolvă exact la fel? Nu că sunt răi de felul lor ci altceva nu sunt în stare. Și te rog du-te și trage apa urgent că puți și prin internet, jegosul naibii. Tu crezi că dacă acum ești slugă bună la o adică când ai nevoie de ei vei avea tratament preferențial? De la cine măi????

      • Altu Răspunde

        Pisto, dragă,eu ce să fac la tine dacă ești analfabet funcțional. Mai documentează -te , copilul a fost internat în spital, trimis acasă,apoi a survenit decesul. Câte cazuri de genul s-au întâmplat? Foarte multe. Oameni cu infarct tratați de stomac și trimiși acasă. Urmarea, decesul. Vinovat,mortul. Cum vă apărați voi tăietorii de frunze la câini,bugetarii cancerul țării.

  2. Vasy Răspunde

    Pana la urma bebelusul e vinovat, si peste cateva zile astept laudele si odele aduse medicilor… probabil si o marire de salariu daca se poate, si ceva spor .. sau vreun bonus pentru stres, eventual niste zile libere… poate si alea platite … samd
    Medicii nu au niciodata vreun examen? Poate au mai uitat din cunostinte si ar trebui sa puna mana pe carte…. intreb si eu pt ca avem profesori la scoli cu nota 5, atunci ce pretentii sa mai ai la educatie? Cam asa ceva cred ca stam si la sanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.