PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Experiență pozitivă la UPU Satu Mare: O mamă mulțumește personalului pentru profesionalism și calm

O  mamă din Satu Mare a împărtășit experiența sa pozitivă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), după ce a fost nevoită să meargă cu cei doi copii ai săi pentru îngrijire medicală. Într-o postare pe un grup de mămici, ea și-a exprimat recunoștința față de personalul UPU pentru atitudinea lor calmă și sprijinul acordat.

Mama a povestit că dimineața a început cu o vizită la UPU împreună cu fiica sa, în vârstă de 8 ani, care a avut probleme de sănătate. După ce s-au întors acasă, a trebuit să meargă din nou la spital cu fiul său mai mic, în vârstă de 1 an, care a avut o reacție alergică. Experiența de a-și vedea ambii copii încercându-i răbdarea într-o singură zi a fost provocatoare, dar mama a fost impresionată de modul în care a fost tratată de personalul medical.

În postarea sa, ea a lăudat calmul și ajutorul asistentelor care i-au fost alături în timpul vizitei la UPU. Cu toate că era puțin îngrijorată, ea a apreciat profesionalismul și abilitățile de comunicare ale doamnei doctor care a consultat copiii săi.

“Doamna doctor de excepție, simpatică… micuță de înălțime și slabuță, mai în vârstă, dar foarte calmă și explicită”, a scris ea.

Mesajul său de mulțumire a fost bine primit de comunitatea locală, iar mulți au aplaudat eforturile personalului medical din UPU Satu Mare.

„Am dat de personal foarte calm și de ajutor, asistentele m-au ajutat cu bagajul piticului c u el am așteptat 10 min pana sa intram, iar cu fata vreo 30 min. […] Consider ca depinde foarte mult cu ce atitudine/energie mergem la spital, și dacă suntem răbdători și înțelegători, totul iese bine! Mulțumesc personalului UPU!”, a scris femeia.