Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Experiență pozitivă la UPU Satu Mare: O mamă mulțumește personalului pentru profesionalism și calm

O  mamă din Satu Mare a împărtășit experiența sa pozitivă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), după ce a fost nevoită să meargă cu cei doi copii ai săi pentru îngrijire medicală. Într-o postare pe un grup de mămici, ea și-a exprimat recunoștința față de personalul UPU pentru atitudinea lor calmă și sprijinul acordat.

Mama a povestit că dimineața a început cu o vizită la UPU împreună cu fiica sa, în vârstă de 8 ani, care a avut probleme de sănătate. După ce s-au întors acasă, a trebuit să meargă din nou la spital cu fiul său mai mic, în vârstă de 1 an, care a avut o reacție alergică. Experiența de a-și vedea ambii copii încercându-i răbdarea într-o singură zi a fost provocatoare, dar mama a fost impresionată de modul în care a fost tratată de personalul medical.

În postarea sa, ea a lăudat calmul și ajutorul asistentelor care i-au fost alături în timpul vizitei la UPU. Cu toate că era puțin îngrijorată, ea a apreciat profesionalismul și abilitățile de comunicare ale doamnei doctor care a consultat copiii săi.

“Doamna doctor de excepție, simpatică… micuță de înălțime și slabuță, mai în vârstă, dar foarte calmă și explicită”, a scris ea.

Mesajul său de mulțumire a fost bine primit de comunitatea locală, iar mulți au aplaudat eforturile personalului medical din UPU Satu Mare.

„Am dat de personal foarte calm și de ajutor, asistentele m-au ajutat cu bagajul piticului c u el am așteptat 10 min pana sa intram, iar cu fata vreo 30 min. […] Consider ca depinde foarte mult cu ce atitudine/energie mergem la spital, și dacă suntem răbdători și înțelegători, totul iese bine! Mulțumesc personalului UPU!”, a scris femeia.

7 comentarii

  1. Asistenta Răspunde

    Norocul vostru, că acel doctor faimos de la pediatrie are interzis. Pe moment. Sincer în continuare nu înțeleg rostul acestor articole la care nu se poate verifica nimic. Așa se putea scrie orice despre oricine și oriunde. Oamenii știu ce și cum din proprie experiență majoritatea. Deja devine penibil. Spațiu ocupat degeaba cu acest material.

  2. Vasy Răspunde

    Cred ca a inceput campania de laudare a macelarilor, adica a medicilor – acei ingeri salvatori din linia inatai care se bat cu piepturile goale cu virusul.
    Am ajuns sa ne bucuram cand cei platiti pentru un anumit lucru fac acel lucru, nu e penibil?
    Ce ridicol! De parca oamenii nu ar sti cum sunt medicii!
    Acuma te bucuri cand scapi cu viata din asemenea loc si asemenea conditii, altfel nu imi explic de ce exista laudele astea.

  3. Vasy Răspunde

    Cu Stefania cum e? Tot “legea tacerii?” OMERTA? Prindev-ar Aghiutza de putz….. si scaldav-ar Lucifer prin cazane

  4. Vasy Răspunde

    Sunt un LABAGIU trist și singur! Îmi vărs singurătate a la orice articol. Uneori mai i-o sug și la alt labagist, trei puncte la fel de singure și nasoale

    • ... Răspunde

      Ești penibil. Du-te repede și dă de pomană la biserică că aia te vor vindeca. Zi bogdaproste că ești sănătos. Și o întrebare pentru tine. Nu crezi că ești nesimțit de-a dreptul să-ți bați joc de familia Ștefaniei. E, eu îți doresc să treci cât mai grabnic prin ce au trecut ei. Și tu și toată familia ta. Consider că de vei crăpa va fi mult mai bine pentru oamenii din societate. Ești un frustrat care aici îți verși prostia because acasă nimeni nu te bagă în seamă. Eventual în m@rtii mă-tii. Hai pa. Ești prea prost ca să-mi ocup timpul cu tine.

      • Vasy Răspunde

        Este cineva care intra tot cu numele de Vasy si debiteaza prostii, dar na… ce sa ii faci, atata ii duce mintea la saracu’
        Stefania e un caz in care medicii se acopera unu’ pe altu’ ca sa isi ascunda “priceperea”, nu se va sti ce a fost acolo pentru ca nu se reclama unu’ pe altu’, atata stiu UPU = JOC DE NOROC pentru ca depinde pe cine nimeresti.

  5. Altu Răspunde

    Trebuie lăudați să justifice măririle de salarii. Urmează profesorii că și ăia au primit fara număr,pe merit bineînțeles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.