PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Ardudul reprezintă județul Satu Mare la Târgul Internațional de Turism al României

Ardudul reprezintă județul Satu Mare la Târgul Internațional de Turism al României, ediția de primăvară, organizat în București, la RomExpo.

Pentru a doua oară, Ardudul prezintă turiștilor și operatorilor turistici, naționali și internaționali, oferta atractivă a zonei care cuprinde de această dată, pe lângă obiectivele turistice reprezentative, și degustări de vin din cramele locale, precum și gustări și prezentări de produse locale.

,,Anul acesta, atât oferta noastră cat și standul de prezentare este mult mai complex și diversificat, oferind participanților imaginea unei zone ofertante turistic, cu obiective locale de patrimoniu, ape termale curative, crame și vinuri de calitate, produse locale delicioase, dar si trasee ecoturistice și zone de relaxare în natură. Standul nostru este animat și de către un cavalerul în armură, reprezentant al Lăncierilor și Arcașelor Cetății Ardud, care completează imaginea unui oraș turistic cu note medievale. Bucățica noastră de Ardud de la RomExpo este reprezentativă pentru întreaga zonă a Codrului, concurând cu mândrie cu standuri și expozanți din toată țara, dar și expozanți internaționali din Maroc, Bulgaria, Grecia, Tunisia, Republica Moldova etc”, spun reprezentanții Ardudului.