Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Ardudul reprezintă județul Satu Mare la Târgul Internațional de Turism al României

Ardudul reprezintă județul Satu Mare la Târgul Internațional de Turism al României, ediția de primăvară, organizat în București, la RomExpo.

Pentru a doua oară, Ardudul prezintă turiștilor și operatorilor turistici, naționali și internaționali, oferta atractivă a zonei care cuprinde de această dată, pe lângă obiectivele turistice reprezentative, și degustări de vin din cramele locale, precum și gustări și prezentări de produse locale.

,,Anul acesta, atât oferta noastră cat și standul de prezentare este mult mai complex și diversificat, oferind participanților imaginea unei zone ofertante turistic, cu obiective locale de patrimoniu, ape termale curative, crame și vinuri de calitate, produse locale delicioase, dar si trasee ecoturistice și zone de relaxare în natură. Standul nostru este animat și de către un cavalerul în armură, reprezentant al Lăncierilor și Arcașelor Cetății Ardud, care completează imaginea unui oraș turistic cu note medievale. Bucățica noastră de Ardud de la RomExpo este reprezentativă pentru întreaga zonă a Codrului, concurând cu mândrie cu standuri și expozanți din toată țara, dar și expozanți internaționali din Maroc, Bulgaria, Grecia, Tunisia, Republica Moldova etc”, spun reprezentanții Ardudului.

 

3 comentarii

  1. History Răspunde

    Cam slăbuță prezență. Dar cavalerii cruciații unde i-ați pierdut pe drum? Sau poate v-a zis careva să nu vă faceți maro la expoziție că poate sunt și alții din domeniu și vă vor explica că în Ardud veci nu au fost???? No, e bine și așa dacă altfel nu. pe oferta asta mare lucru nu o să vină aici. De fapt nu știu ce ar putea vedea.

  2. porto rico Răspunde

    Crama Jurchis de cand e Ardudean??:)))Nu-i din Beltiug e crama?? :))) of doamne pt Duma deja-i tot judetul Satu Mare e Ardudean:)))) bine ca pt asta sint bani….:)))

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Nu-l vad pe Adi Cozma :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.