PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O femeie prinsă cu droguri în sutien se ascunde de poliție. A fost condamnată la 5 ani!

O femeie prinsă cu droguri în sutien se ascunde de poliție. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost prinsă cu droguri la frontieră, pe sensul de intrare în România, după care urma să fie audiată, dar s-a făcut nevăzută. A fost căutată în repetate rânduri, dar fără succes. Acum a fost condamnată la cinci ani!

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia s-a prezentat în Punctul de trecere a frontierei Urziceni, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism înmatriculat în Bosnia-Herțegovina. Cu ocazia controlului de frontieră s-a descoperit asupra ei, ascuns la sutien, o cantitate de materie vegetală de culoare verde oliv, ambalată în două foițe de staniol, despre care aceasta a afirmat că ar fi marijuana și că ar avea aproximativ 3-4 grame. Aceasta a recunoscut că a cumpărat drogurile din Bosnia-Herțegovina pentru suma de 20 de euro și că le folosește pentru consum propriu.

Se ascunde de poliție

În acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, iar femeia urma să fie audiată, dar nu a mai putut fi găsită. Ea a fost căutată în repetate rânduri, însă a plecat din țară, s-a stabilit în Bosnia Herțegovina, și nu a mai revenit din anul 2020. Mai mult decât atât, s-a căsătorit și și-a schimbat și numele.

Femeia știe despre existența dosarului penal întrucât, după lăsarea înștiințării citării în vederea audierii, a contactat telefonic un polițist și l-a anunțat că nu va mai veni în țară. Ulterior nu s-a reușit nici contactarea acesteia la numărul de telefon, acesta fiind desființat.

Femeia a fost condamnată, în această săptămână, la 5 ani de închisoare cu executare!