Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

O femeie prinsă cu droguri în sutien se ascunde de poliție. A fost condamnată la 5 ani!

O femeie prinsă cu droguri în sutien se ascunde de poliție. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost prinsă cu droguri la frontieră, pe sensul de intrare în România, după care urma să fie audiată, dar s-a făcut nevăzută. A fost căutată în repetate rânduri, dar fără succes. Acum a fost condamnată la cinci ani!

Potrivit informațiilor PortalSM, femeia s-a prezentat în Punctul de trecere a frontierei Urziceni, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism înmatriculat în Bosnia-Herțegovina. Cu ocazia controlului de frontieră s-a descoperit asupra ei, ascuns la sutien, o cantitate de materie vegetală de culoare verde oliv, ambalată în două foițe de staniol, despre care aceasta a afirmat că ar fi marijuana și că ar avea aproximativ 3-4 grame. Aceasta a recunoscut că a cumpărat drogurile din Bosnia-Herțegovina pentru suma de 20 de euro și că le folosește pentru consum propriu.

Se ascunde de poliție

În acest caz s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, iar femeia urma să fie audiată, dar nu a mai putut fi găsită. Ea a fost căutată în repetate rânduri, însă a plecat din țară, s-a stabilit în Bosnia Herțegovina, și nu a mai revenit din anul 2020. Mai mult decât atât, s-a căsătorit și și-a schimbat și numele.

Femeia știe despre existența dosarului penal întrucât, după lăsarea înștiințării citării în vederea audierii, a contactat telefonic un polițist și l-a anunțat că nu va mai veni în țară. Ulterior nu s-a reușit nici contactarea acesteia la numărul de telefon, acesta fiind desființat.

Femeia a fost condamnată, în această săptămână, la 5 ani de închisoare cu executare!

6 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ajungem de râsul curcilor. Posedă și recunoaște că avea două plicuri la ea pentru consum propriu. Noi repede băgăm în aceeași oală cu aceeia care aduc kilograme de porcării. Și bineînțeles îi dăm și o condamnare 5 ani cu executare ca și cum era mare traficantă de cristal. În ulte țări astea sunt legalizate deja de mult. Știți că și în marea Polonie cea catolică poți cumpăra pentru tine și nu se întâmplă nimic? Eu înțeleg că în conformitate cu legile noastre este ceva ilegal dar măsura condamnării nu ar trebui cântărită și funcție de gravitatea faptei??? Că 5 ani cu executare pentru 2 plicuri nu-i de colea. Nici nu-i de mirare că s-a dat la fund tipa. Sincer voi ce făceați?
    PS. Nu sunt consumator de astfel de mizerii, de fapt nici nu fumez. Doar am punctat. Că din ce se are tipa asta numai traficantă nu era. În alte țări civilizate unde nu se permite eventual se confisca marfa sau îi dădea amendă dar atât.

    • satmarean Răspunde

      Nu trebe mers departe, s-au legalizat si la hoholi.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Da, am citit tocmai exact zilele astea. Iar noi ne învârtim în schimb în jurul cozii și suntem mai catolici decât papa. Dar culmea e că nici problema nu suntem în stare să stăpânim cum se cuvine. Nu sunt eu amator de așa ceva, nici prin cap nu îmi trece dar asta e ca și vorba aia când se zice că tragi cu tunul după vrabie. Este exagerată. Părerea mea. Înțeleg eu că are acoperire legală ca și sentința când omori pe careva cu mașina beat sau drogat și primești cu suspendare. Dar nu mi se pare în regulă. Vesticii dacă citesc cred că se amuză pe noi. Dacă era una cu cântar și vreo sută-două de grame nu ziceam nimic.

  2. Vasy Răspunde

    Apoi sincer ce mare trafic poti sa faci cu 3-4 grame? E asa de periculoasa inca trebuie sa primeasca 5 ani? II tin pumnii sa scape asa cum au scapat Bica, Oprescu si multi altii …

  3. Pop Răspunde

    5 ani pt 3-4 grame!!!! FMM de justiție românească!!! La noi se conduce mașini fara permis,alcoolemie maxima ucide persoane nevinovate și primește sentința cu suspendare!!! Se fura milioane de euro bani publici,se da cu suspendare!!! Rahat de tara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.