PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Pacient la Spitalul din Negrești Oaș: „Mâncare bună, curățenie impecabilă, personal jos pălăria”

O femeie din județul Satu Mare a fost internată recent la Spitalul din Negrești Oaș și, după externare, a publicat pe rețeaua de socializare Facebook imagini din interiorul unității medicale. În postarea sa, femeia a lăudat calitatea mâncării, nivelul de curățenie și profesionalismul personalului medical, exprimându-și, astfel, mulțumirea față de condițiile întâlnite.

“Fără cuvinte. Spitalul din Negrești Oaș. Mâncare bună, suficientă, curățenie impecabilă, personal jos pălăria”, a scris A. Ș. în postarea sa, alături de fotografii ce prezintă felurile de mâncare servite și imaginea salonului în care a fost cazată.

Reacția acestei paciente a stârnit un val de aprecieri și comentarii pozitive din partea comunității online, mai multe persoane adăugând comentarii în care confirmă cele spuse de femeie, și anume faptul că condițiile, mâncarea și personalul medical depășesc așteptările.

Deși nu este neobișnuit ca pacienții să critice condițiile din spitale, această poveste oferă o perspectivă diferită și încurajatoare asupra sistemului medical din România, subliniind faptul că există și exemple pozitive de îngrijire și tratament.