Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Pacient la Spitalul din Negrești Oaș: „Mâncare bună, curățenie impecabilă, personal jos pălăria”

O femeie din județul Satu Mare a fost internată recent la Spitalul din Negrești Oaș și, după externare, a publicat pe rețeaua de socializare Facebook imagini din interiorul unității medicale. În postarea sa, femeia a lăudat calitatea mâncării, nivelul de curățenie și profesionalismul personalului medical, exprimându-și, astfel, mulțumirea față de condițiile întâlnite.

“Fără cuvinte. Spitalul din Negrești Oaș. Mâncare bună, suficientă, curățenie impecabilă, personal jos pălăria”, a scris A. Ș. în postarea sa, alături de fotografii ce prezintă felurile de mâncare servite și imaginea salonului în care a fost cazată.

Reacția acestei paciente a stârnit un val de aprecieri și comentarii pozitive din partea comunității online, mai multe persoane adăugând comentarii în care confirmă cele spuse de femeie, și anume faptul că condițiile, mâncarea și personalul medical depășesc așteptările.

Deși nu este neobișnuit ca pacienții să critice condițiile din spitale, această poveste oferă o perspectivă diferită și încurajatoare asupra sistemului medical din România, subliniind faptul că există și exemple pozitive de îngrijire și tratament.

7 comentarii

  1. 😵😵😵 Răspunde

    Deci, dacă asta înseamnă la unii mâncare bună …… atunci se mulțumesc cu foarte puțin. Multe de acolo au calitate mai mult decât discutabilă. Eu sigur nu le-aș cumpăra, multe sunt pline cu E-uri. Și dacă și la spital ești îndopat cu astfel de treburi ….. Probabil cineva se gândește că trebuie asigurat și pe viitor afluxul de clienți. Și să fie cât mai ieftin posibil. În paranteză aceste produse nu se pot da la un cardiac sau diabetic. Mai nimic de acolo.

  2. Varu Răspunde

    Ioi, asta-i mai fain ca și meniul de la cantina socială! No ia să mă internez și io acolo.

  3. Vasy Răspunde

    Acuma recent au fost laudati “macelarii” din Satu Mare, acuma cei din Negresti, oare de ce e campania asta de laudare si ridicare in slavi a medicilor si a spitalelor? Nu le faceti si o statuie?

  4. Vasy Răspunde

    Îmi place sa iau mwie pe gratis

  5. Gheorghe Răspunde

    Ma da mergi la spital ca sa infuleci ce nu ai acasa sau mergi sa fii tratat de boala?Pai daca bagi la bendeu asemnea porcarii,vacarii si gainarii(MORTACIUNI) bineinteles ca nu te vindeci de boli ba din contra.In spital cand mergi trebuie sa fii tratat de boala,sa ti se faca investigatii,sa fii tinut sub observare,etc,etc.Da ce sa vorbim de mancarea care se serveste ca daca ajungi acolo deja sunt frigidere cu congelator in saloane si te apuca greata ce vezi pe acolo in ele sau prin dulapurile(si pe ele)din saloane?…aprozar,macelarie,cantina nu alta la unii pacienti.Faci tratament pentru retentie de apa apoi tu bagi haleala cu sare si alte dracovenii.Fiecare primeste mancare de acasa,apoi sa vezi ce de haleli baga unii care ar trebui sa faca regim fara sare condiment,etc,etc.Ne mai plangem ca se servesc astfel de porcarii in spital??…da acasa ce mancam?Smantana cat de grasa,jumere cu untura,slana de porc mangalita(din aia care are omega3.Da,omega p..lii bumbului din capatu satului)tigari made in ucraina care sunt foarte bune si sanatoase,te ajuta la tuse,etc,etc si alte OZN-uri din comert…satmarul nr. 1 la boli cardiovasculare..de ce oare?prietenii stiu de ce!

    • 😵😵😵 Răspunde

      Numai mă repet. Majoritatea a ceea ce se în poze nu are ce căuta în meniul unui bolnav internat. Astea nu-s mâncăruri pentru cineva suferind și care necesită alimentație specială.

  6. Altu Răspunde

    Crenvurști,mâncare bună,nici la câini nu i-aș da. Acum se ridică în slăvi personalul medical să justifice măririle de salarii. Că le aveau prea mici, săracii de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.