PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Și-a chemat prietenii la o cabană la petrecere. I-au dat în cap, i-au furat banii și telefonul

Și-a chemat prietenii la o cabană la petrecere, însă s-a ales cu o lovitură în cap și cu telefoanele mobile și banii furați. Totul s-a petrecut în județul Satu Mare, atunci când bărbatul a organizat un chef la o cabană. La petrecere și-au făcut apariția și unul dintre prietenii lui, însoțit de iubită, care au venit să facă ravagii. Individul i-a dat în cap, a furat ce a putut și s-a făcut nevăzut.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că, în timp ce dansa, a fost agresat, fără motiv, de către un individ care a l-a lovit în zona capului și a abdomenului cu pumnii, determinându-l să iasă din încăpere. Când a revenit, a constatat că agresorul se pregătea să plece, ceea ce s-a întâmplat în minutele care au urmat. Rămânând singur, bărbatul a constatat că de pe un scaun din interior îi lipsește telefonul mobil, în timp ce din portofelul pus într-un sertar de mobilier i-a fost sustrasă suma de 2.200 de lei. Imediat, acesta a anunțat poliția.

Doar că, în aceeași zi, bărbatul s-a întâlnit cu agresorul care i-a înapoiat telefonul și l-a rugat să nu anunțe organele de poliție și să se împace cu el. Asta nu s-a întâmplat, iar agresorul a ajuns în fața instanței. El a fost condamnat, în această săptămâna, la un an de închisoare cu executare.