Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Și-a chemat prietenii la o cabană la petrecere. I-au dat în cap, i-au furat banii și telefonul

Și-a chemat prietenii la o cabană la petrecere, însă s-a ales cu o lovitură în cap și cu telefoanele mobile și banii furați. Totul s-a petrecut în județul Satu Mare, atunci când bărbatul a organizat un chef la o cabană. La petrecere și-au făcut apariția și unul dintre prietenii lui, însoțit de iubită, care au venit să facă ravagii. Individul i-a dat în cap, a furat ce a putut și s-a făcut nevăzut.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că, în timp ce dansa, a fost agresat, fără motiv, de către un individ care a l-a lovit în zona capului și a abdomenului cu pumnii, determinându-l să iasă din încăpere. Când a revenit, a constatat că agresorul se pregătea să plece, ceea ce s-a întâmplat în minutele care au urmat. Rămânând singur, bărbatul a constatat că de pe un scaun din interior îi lipsește telefonul mobil, în timp ce din portofelul pus într-un sertar de mobilier i-a fost sustrasă suma de 2.200 de lei. Imediat, acesta a anunțat poliția.

Doar că, în aceeași zi, bărbatul s-a întâlnit cu agresorul care i-a înapoiat telefonul și l-a rugat să nu anunțe organele de poliție și să se împace cu el. Asta nu s-a întâmplat, iar agresorul a ajuns în fața instanței. El a fost condamnat, în această săptămâna, la un an de închisoare cu executare.

4 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Si uite ca e adevarata vorba asta “fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă apăr singur!”

    • 😵😵😵 Răspunde

      Pretinul aista daca pentru atata a luat cu executare biztos era ceva recidivist ca altfel nu are cum. Iar daca tu ai astfel de pretini hapoi fereasca sfantul de toti, si de ala dar si de pagubit. Ca cine se aseamana ………. se aduna. Nu asa se zice? 😵

  2. wow Răspunde

    Mooo..pretinul aista..? cine dreacu esti ..?te pomenesti ca ai si permis de conducere dar 2 clase nu ai sigur…moreeeee.mai bine scrie in romales,poate….boratura..

    • wow Răspunde

      More da’ șine naiba mai sunt io? Pfoai șe întribare gria, mamă. Mă duc pe arătură după prietini că acolea mi-s lăsate porțile de amestecată la fund. Hâc. Nazdarovîe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.