PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Mașini distruse pe bandă rulantă în Micro 16. Oamenii suspectează un vecin

După ce, ani la rând, locuitorii din cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare au trăit în frică și incertitudine din cauza unui individ necunoscut ce vandaliza mașini, un pas crucial a fost făcut în descoperirea vinovatului. În data de 15 februarie, camerele de supraveghere au surprins momentul în care presupusul vandal și-a mutat mașina în apropierea alteia, urmat de un gest suspect.

Dimineața următoare, proprietarul mașinii în apropierea căreia a parcat individul, și-a găsit roțile sparte, confirmând, astfel, suspiciunile locuitorilor din cartier. Suspectul locuiește, de asemenea, în cartierul Micro 16, mașina acestuia, spun vecinii, fiind singura care nu a fost vandalizată niciodată.

Problema persistă de ani de zile, locuitorii din cartierul Micro 16 fiind disperați de faptul că dimineața, înainte să meargă la serviciu, își găseau roțile de la mașini sparte. De ani de zile, aceștia nu au reușit să îl găsească pe făptaș. Acum, însă, cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din zonă, oamenii speră să se facă dreptate.

Poliția a deschis o anchetă și se fac cercetări.