Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

VIDEO. Mașini distruse pe bandă rulantă în Micro 16. Oamenii suspectează un vecin

După ce, ani la rând, locuitorii din cartierul Micro 16 din municipiul Satu Mare au trăit în frică și incertitudine din cauza unui individ necunoscut ce vandaliza mașini, un pas crucial a fost făcut în descoperirea vinovatului. În data de 15 februarie, camerele de supraveghere au surprins momentul în care presupusul vandal și-a mutat mașina în apropierea alteia, urmat de un gest suspect.

Dimineața următoare, proprietarul mașinii în apropierea căreia a parcat individul, și-a găsit roțile sparte, confirmând, astfel, suspiciunile locuitorilor din cartier. Suspectul locuiește, de asemenea, în cartierul Micro 16, mașina acestuia, spun vecinii, fiind singura care nu a fost vandalizată niciodată.

Problema persistă de ani de zile, locuitorii din cartierul Micro 16 fiind disperați de faptul că dimineața, înainte să meargă la serviciu, își găseau roțile de la mașini sparte. De ani de zile, aceștia nu au reușit să îl găsească pe făptaș. Acum, însă, cu ajutorul imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din zonă, oamenii speră să se facă dreptate.

Poliția a deschis o anchetă și se fac cercetări.

12 comentarii

  1. părerea mea Răspunde

    Din materialul video atașat eu nu văd cum ar înțepa roata din față. Mă rog, e foarte discutabil. Dar nu e treaba mea. Dar cine face așa ceva nu e întreg la cap, părerea mea.

    • Pistike Răspunde

      Uită-te mai bine, și-a pus infractoru’ lame la pantofi, și în timp ce-și curăță parbrizul, îi tufe un picior la fiecare roată!
      Nu-i bai că ăsta de s-o ales cu roțile sparte parchează de încurcă circulația, sanchi pe gratis și toți ceilalți fraieri plătesc! 😉

      • părerea mea Răspunde

        Nu am să înțeeg pe ăștia care fac așa ceva. Mai ales că are și el un jaf de ceva cu care circulă. Dacă el a fost sigur are probleme la mansardă. Eu numai mi-am exprimat părerea că din ce se vede pe material mare lucru nu deslușești. dar dacă se demonstrează că el este vinovatul atunci să-l ardă tată cu dosar de distrugere că dacă e repetată treaba sigur nu ține faza cu o amendă ci trebuie bine scuturat. Cine știe, îi sare mintea puțină la loc?

  2. :-/ Răspunde

    “părerea mea” – tu sau nu vrei sau nu vrei sa vezi evidentul…
    mai uita-te.. UCELTbhGFFaxXm3IZMU5TqfQ
    :-/

    • părerea mea Răspunde

      M-am uitat. Daca tu crezi ca asta sta in picioare ca sa fie macar invinuit atunci tu ai probleme serioase. La roata spate poate dar la cea din fata nu prea. Daca se ajunge mai departe la proces spune si tu ce se vede pe material? Ca nu e destul de clar. Bine ca nu stau in zona, nici nu stiam ca sunt astfel de probleme pe acolo. Cine face sistematic asa ceva nu e intreg la cap.

  3. UNU Răspunde

    BAAAAA esti nebun?!!!
    DOM DOM sa’naltam :))))))
    :))))))))))))))))))))))))))))))))

    https://www.youtube.com/@LIVIUghermanDRACULADEANVELOPE

  4. satmarean Răspunde

    Asa oras – asa oameni.
    Noroc ca Dl.Kreskekenyi nu sta in M16… :))

  5. bagami-AS Răspunde

    Asta a mai fost pe aici tineti minte?! 2021 parca…12 masini sau ceva de genul…
    Ar merita ceva…fara vazelina!!!!

  6. Nirik Răspunde

    Si noi ne mai plangem de ciorile din Gradina Romei, pai nici ciorile din Electrolux nu-s mai bune…
    Mai-mai Liviu….cum poti dormi linistit?
    #colegii

  7. Pistike Răspunde

    ap@d f@sza….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.