PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Acțiune de plantare de puieți la Negrești. Mobilizare fantastică: elevi și voluntari au plantat pentru viitor

Acțiune de plantare de puieți la Negrești. Mobilizare fantastică: elevi, reprezentanți ai primăriei Negrești-Oaș, în frunte cu primarul Aurelia Fedorca, dar și mulți voluntari au plantat puieți pentru un viitor mai verde și mai sănătos. 

,,A fost mai mult decât o acțiune de împădurire”, a spus primarul Aurelia Fedorca. Redăm, mai jos, mesajul transmis de edilul orașului Negrești-Oaș:

,,Cu o vreme superbă de partea noastră, împreună cu elevii noștri minunați, colegi și voluntari, toți uniți de dragostea pentru natură, am plantat pentru viitor! A fost o zi plină de energie pozitivă, zâmbete și, cel mai important, am făcut ceva concret pentru mediul înconjurător.

Mulțumesc tuturor pentru implicare, dedicare și spiritul de echipă! Fiecare puiet plantat astăzi este un pas către un mâine mai verde și mai sănătos pentru noi toți. A fost mai mult decât o acțiune de împădurire, a fost o demonstrație de unitate și responsabilitate față de planeta noastră. Să ne păstrăm această energie și să continuăm să facem diferența împreună!”, a transmis primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.