Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Acțiune de plantare de puieți la Negrești. Mobilizare fantastică: elevi și voluntari au plantat pentru viitor

Acțiune de plantare de puieți la Negrești. Mobilizare fantastică: elevi, reprezentanți ai primăriei Negrești-Oaș, în frunte cu primarul Aurelia Fedorca, dar și mulți voluntari au plantat puieți pentru un viitor mai verde și mai sănătos. 

,,A fost mai mult decât o acțiune de împădurire”, a spus primarul Aurelia Fedorca. Redăm, mai jos, mesajul transmis de edilul orașului Negrești-Oaș:

,,Cu o vreme superbă de partea noastră, împreună cu elevii noștri minunați, colegi și voluntari, toți uniți de dragostea pentru natură, am plantat pentru viitor! A fost o zi plină de energie pozitivă, zâmbete și, cel mai important, am făcut ceva concret pentru mediul înconjurător.

Mulțumesc tuturor pentru implicare, dedicare și spiritul de echipă! Fiecare puiet plantat astăzi este un pas către un mâine mai verde și mai sănătos pentru noi toți. A fost mai mult decât o acțiune de împădurire, a fost o demonstrație de unitate și responsabilitate față de planeta noastră. Să ne păstrăm această energie și să continuăm să facem diferența împreună!”, a transmis primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

4 comentarii

  1. Pis ta Răspunde

    Felicitari! Vor avea habzburgii ce taia peste vreo 20 de ani.

  2. ecologist Răspunde

    Nu ăia sunt de vină că taie ci noi că permitem asta ba mai mult le vindem pe mai nimic. Să încerci să tai ceva la ei acasă șa șogori să vezi ce greu este! Neam de sclavi și de slugi ce suntem. Nu trebuie să se supere careva. Trebuie făcut ceva împotrivă. Că și acum jumate țară muncește la Poarta altora afară. Asta nu e vina habsburgilor.

  3. alegător resemnat Răspunde

    Sper că s-au plantat și niște trei trandafiri că altfel nu este valabilă munca. 😉 Ca să știe și pădurea cine a făcut pe acolo gălăgie.

  4. Pis ta Răspunde

    @ecologist, așa e, ai noștri de peste 3 decenii vând țara în folosul personal. Totdeauna am votat invers la cea ce a ieșit. De jegurile acestea trădătoare de neam si țară nu ne mai scapă nici dracu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.