PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Kereskényi Gábor, desemnat candidatul UDMR la Primăria municipiului Satu Mare

Gábor Kereskényi a fost desemnat, miercuri, candidatul UDMR Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare la alegerile din acest an.

La reuniunea reprezentanților municipali, la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor, au fost desemnați și candidații Uniunii pentru Consiliul Local Satu Mare. În urma votului, s-a stabilit și ordinea listei de candidați la Consiliul Local.

Ordinea candidaților pentru Consiliul Local este:

  1. Maskulik Csaba: 311 voturi;
  2. Szőcs Peter Levente: 303 voturi;
  3. Ressler Stefan: 290 voturi;
  4. Szejke Ottilia 269 voturi;
  5. Butka Gergely: 261 voturi;
  6. Kiss József: 240 voturi;
  7. György Ildikó:222 voturi;
  8. Bertici Stefan: 211 voturi;
  9. Német Szabolcs: 204 voturi;
  10. Barakonyi Gergő: 192 voturi;
  11. Póti Eduard: 133 voturi;
  12. Szilágyi Edömér 120 voturi;
  13. Bob Lóránd: 114 voturi;
  14. Fornwald László: 100 voturi;
  15. Hrenyu Péter: 98 voturi;
  16. Balog Benjámin:  79 voturi;
  17. Szabó István: 74 voturi;
  18. Illés Adrián: 69 voturi.

Kereskényi a declarat că este încrezător în șansele de a obține un nou mandat de primar, bazându-se pe rezultatele obținute de Primăria Satu Mare în ultimii 8 ani.

,,Le mulțumesc sătmărenilor pentru cele două mandate de primar. După 8 ani, Satu Mare este pe o direcție bună de dezvoltare. Cu fondurile europene atrase, cu investițiile realizate, fața orașului s-a schimbat. Doresc să le mulțumesc echipei de consilieri locali ai UDMR cu care am colaborat și administratorului public Csaba Maskulik cu care împart responsabilitatea pentru tot ce am realizat. Dacă eu am fost un primar bun, acest lucru se datorează și faptului că am avut o echipă performantă.

Țin să le mulțumesc și sătmărenilor, care au fost cei mai importanți parteneri ai noștri. Le mulțumesc tuturor, pentru că indiferent ce vrea un primar sau ce vrea un consiliu local, fără acest important partener – sătmăreanul, lucrurile nu pot înainte cu viteza pe care ne-am dori-o. Strategia noastră de dezvoltare pentru perioada următoare atinge câteva probleme importante ale municipiului. Cei care ați văzut ce s-a putut face în Satu Mare în acești ani și aveți încredere în mine, vă rog să votați lista UDMR pentru Consiliul Local. Satu Mare, Înainte!”, a declarat Gábor Kereskényi.

Exit mobile version