Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

FOTO. Kereskényi Gábor, desemnat candidatul UDMR la Primăria municipiului Satu Mare

Gábor Kereskényi a fost desemnat, miercuri, candidatul UDMR Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare la alegerile din acest an.

La reuniunea reprezentanților municipali, la care a participat și președintele UDMR, Kelemen Hunor, au fost desemnați și candidații Uniunii pentru Consiliul Local Satu Mare. În urma votului, s-a stabilit și ordinea listei de candidați la Consiliul Local.

Ordinea candidaților pentru Consiliul Local este:

  1. Maskulik Csaba: 311 voturi;
  2. Szőcs Peter Levente: 303 voturi;
  3. Ressler Stefan: 290 voturi;
  4. Szejke Ottilia 269 voturi;
  5. Butka Gergely: 261 voturi;
  6. Kiss József: 240 voturi;
  7. György Ildikó:222 voturi;
  8. Bertici Stefan: 211 voturi;
  9. Német Szabolcs: 204 voturi;
  10. Barakonyi Gergő: 192 voturi;
  11. Póti Eduard: 133 voturi;
  12. Szilágyi Edömér 120 voturi;
  13. Bob Lóránd: 114 voturi;
  14. Fornwald László: 100 voturi;
  15. Hrenyu Péter: 98 voturi;
  16. Balog Benjámin:  79 voturi;
  17. Szabó István: 74 voturi;
  18. Illés Adrián: 69 voturi.

Kereskényi a declarat că este încrezător în șansele de a obține un nou mandat de primar, bazându-se pe rezultatele obținute de Primăria Satu Mare în ultimii 8 ani.

,,Le mulțumesc sătmărenilor pentru cele două mandate de primar. După 8 ani, Satu Mare este pe o direcție bună de dezvoltare. Cu fondurile europene atrase, cu investițiile realizate, fața orașului s-a schimbat. Doresc să le mulțumesc echipei de consilieri locali ai UDMR cu care am colaborat și administratorului public Csaba Maskulik cu care împart responsabilitatea pentru tot ce am realizat. Dacă eu am fost un primar bun, acest lucru se datorează și faptului că am avut o echipă performantă.

Țin să le mulțumesc și sătmărenilor, care au fost cei mai importanți parteneri ai noștri. Le mulțumesc tuturor, pentru că indiferent ce vrea un primar sau ce vrea un consiliu local, fără acest important partener – sătmăreanul, lucrurile nu pot înainte cu viteza pe care ne-am dori-o. Strategia noastră de dezvoltare pentru perioada următoare atinge câteva probleme importante ale municipiului. Cei care ați văzut ce s-a putut face în Satu Mare în acești ani și aveți încredere în mine, vă rog să votați lista UDMR pentru Consiliul Local. Satu Mare, Înainte!”, a declarat Gábor Kereskényi.

19 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Hai cu inca 4 ani!

  2. Unul Răspunde

    Multumit de ce vad in oras,se dezvolta si chiar va deveni un oras European! Inca odata ,Votat !

  3. danciu viorel Răspunde

    La început am avut dubii in legătură cu dumneavoastră , dar cu timpul ați demonstrat că aveți coloana vertebrala și nu numai aruncați niște cuvinte în vînt MULT SUCCES MAI DEPARTE!!!!!!!

  4. Nha Răspunde

    Vad ca nici ungurii nu-si apreciaza femeile! 🙁

  5. Coica Răspunde

    Cam ca si cu putin au fost alegrile astea

  6. teo Răspunde

    4 more years!!! 4 more years!!! 4 more years!!!

  7. Un cetatean Răspunde

    Pacat ca nu v-ati tinut de cuvant si ati marit taxele si impozitele locale in 2024, contrar promisiunilor.

    • FARCAU Răspunde

      Inițial și eu l-am înjurat pe conducerea locală ….. Dar ma informat un procuror că inițiativa ridicări de impozite locale vine din București și din uniunea europeană.

      • c-block Răspunde

        Le-au cam forțat de sus din capitală mâna la cei din primării. Asta este adevărul. Și atunci hai să vedem cine e la guvernare, bine?

        • Un cetatean Răspunde

          Ok capitala e de vina si guvernantii, dar de curatenia orasului cine raspunde ?
          Si am o intrebare pentru Primarie : de ce nu se matura de 4 ani strada Alecu Russo, partea nou asfaltata ? Azi am intrebat iarasi pe cei de la Florisal care maturau prima parte a strazii si raspunsul a fost ca Primaria nu le permite decat pana la numarul 22. Nu ar fi fost mai bine ca imediat dupa asfaltare sa se mature regulat, astfel putand sa se intretina mult mai usor curatenia. Chiar trebuie sa astepti ani de zile sa treaca si sa se adune nisipul si mizeria, sa se infunde canalizarea, sa creasca buruieni din asfalt, pe o strada reabilitata de 3-4 ani?
          Asta inseamna sa fii gospodar si respectul fata de cetatean? Acesti cetateni de pe str Alecu Russo vor vota si ei anul acesta, impreuna cu rudele si prietenii lor care vin in vizita pe o strada murdara si neintretinuta. Nu e mult mai usor de intretinut curatenia pornind imediat dupa reabilitare, periodic? Daca Florisal paseaza responsabilitatea Primariei, Primaria cum explica cetatenilor satmareni ?

          • c-block

            @un cetatean. Mai mult ca sigur de aia pentru că aceste străzi au fost date în gestiune diverselor firme, deci nu numai la Florisal, și ei trebuie să le întrețină pe bază de contract. Probabil când s-a încheiat contractul dintre primărie acum câțiva ani și firma în cauză acolo nu se punea problema măturatului pentru că nu era unde să mături. Intuiesc că se așteaptă expirarea contractului ca să se încheie alta nouă pe o suprafață mai mare. Nu cred că este vreo firmă din domeniu care să nu ia în gestiune un tronson mai mare decât înainte pentru că asta presupune bani mai mulți în jeb. Iar până nu au un nou contract ei nu sunt fraieri să măture acolo unde nu sunt plătiți. Înțelegi acum? Probabil de aia au zis că primăria nu le permite. De fapt șeful de echipă le zice la ăștia ce să facă și unde să facă. Dacă le zice să tundă iarba iarna sub zăpadă fii sigur că fac și aia.

  8. Satmarean 1 Răspunde

    Aveti votul meu pt urmatorii patru ani. Succes.

  9. Gabore Răspunde

    Vă dați seama, că și un căcat de la UDMR dacă candidează, va câștiga nu?

    Hai Gabore, înca 4 ani, că electoratul tău e orb. Românii se mănâncă între ei.

    • c-block Răspunde

      Mai ales că Govor azi a anunțat că nu face alianță cu PNL pe plan local. Sincer nici nu mă mir. Estimez că vom asista în curând la cântecul de lebădă a cuiva în politică. Nu-i treabă rea doar se întoarce roata. Să vadă și el cum este.

  10. vasile belbe Răspunde

    Un om cinstit, corect cu incredere . Aveti votul meu.

  11. Gheorghe Tulan Răspunde

    Felicitari si mult succes mai departe !!!!

  12. lupasculiliana Răspunde

    FELICITARI !!!! MULT SUCCES !!!

  13. Un votant Răspunde

    Ma bucur sa citesc asemenea comentarii. Inseamna ca societatea a ajuns la maturitate, si nu mai voteaza etnia, nu mai voteaza partidul ci OMUL!!!!
    S-a vazut asta defapt deja din 2012 incoace.
    Succes sătmăreni !

  14. Un cetatean Răspunde

    Intrebare pentru Primarie : de ce nu se matura de 4 ani strada Alecu Russo, partea nou asfaltata ? Azi am intrebat iarasi pe cei de la Florisal care maturau prima parte a strazii si raspunsul a fost ca Primaria nu le permite decat pana la numarul 22. Nu ar fi fost mai bine ca imediat dupa asfaltare sa se mature regulat, astfel putand sa se intretina mult mai usor curatenia. Chiar trebuie sa astepti ani de zile sa treaca si sa se adune nisipul si mizeria, sa se infunde canalizarea, sa creasca buruieni din asfalt, pe o strada reabilitata de 3-4 ani?
    Asta inseamna sa fii gospodar si respectul fata de cetatean? Acesti cetateni de pe str Alecu Russo vor vota si ei anul acesta, impreuna cu rudele si prietenii lor care vin in vizita pe o strada murdara si neintretinuta. Nu e mult mai usor de intretinut curatenia pornind imediat dupa reabilitare, periodic? Daca Florisal paseaza responsabilitatea Primariei, Primaria cum explica cetatenilor satmareni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.