PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Pensionarii au sărbătorit în avans Ziua Femeii. Atmosferă caldă și plină de zâmbete

Pensionarii din ”Asociația Liga Pensionarilor Unirea” Satu Mare au sărbătorit, în avans, Ziua Internațională a Femeii, într-o atmosferă caldă și plină de zâmbete. Prezent la evenimentul organizat marți seara, 5 martie, președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Mircea Govor, a precizat, printre altele, că ,,am reafirmat importanța și contribuția femeilor în comunitatea noastră”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Mircea Govor:

,,Astăzi am sărbătorit Ziua Femeii, alături de seniorii noștri din Asociația Liga Pensionarilor Unirea Satu Mare. Cu inimile pline de recunoștință și respect, am petrecut împreună un moment special, dedicat tuturor doamnelor care ne încântă zi de zi cu prezența lor. Ne-am bucurat împreună de o atmosferă caldă și plină de zâmbete, în care am reafirmat importanța și contribuția femeilor în comunitatea noastră.

Doresc să transmit un gând de mulțumire și respect tuturor femeilor din Asociația Liga Pensionarilor Unirea Satu Mare, pentru că sunt surse de inspirație și putere pentru noi toți. Am sărbătorit astăzi nu doar Ziua Femeii, ci și frumusețea, grația și curajul de a fi femei adevărate, care ne încântă și ne înseninează viața în fiecare zi”, a transmis președintele PSD Satu Mare.