Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Pensionarii au sărbătorit în avans Ziua Femeii. Atmosferă caldă și plină de zâmbete

Pensionarii din ”Asociația Liga Pensionarilor Unirea” Satu Mare au sărbătorit, în avans, Ziua Internațională a Femeii, într-o atmosferă caldă și plină de zâmbete. Prezent la evenimentul organizat marți seara, 5 martie, președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Mircea Govor, a precizat, printre altele, că ,,am reafirmat importanța și contribuția femeilor în comunitatea noastră”.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Mircea Govor:

,,Astăzi am sărbătorit Ziua Femeii, alături de seniorii noștri din Asociația Liga Pensionarilor Unirea Satu Mare. Cu inimile pline de recunoștință și respect, am petrecut împreună un moment special, dedicat tuturor doamnelor care ne încântă zi de zi cu prezența lor. Ne-am bucurat împreună de o atmosferă caldă și plină de zâmbete, în care am reafirmat importanța și contribuția femeilor în comunitatea noastră.

Doresc să transmit un gând de mulțumire și respect tuturor femeilor din Asociația Liga Pensionarilor Unirea Satu Mare, pentru că sunt surse de inspirație și putere pentru noi toți. Am sărbătorit astăzi nu doar Ziua Femeii, ci și frumusețea, grația și curajul de a fi femei adevărate, care ne încântă și ne înseninează viața în fiecare zi”, a transmis președintele PSD Satu Mare.

 

12 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Si zici ca avem pensiile foarte mici.

    • Vasy Răspunde

      E greu cand nu intelegi simbolistica… si vezi doar lucrurile negative.

    • Ion Răspunde

      Govore nu fi fraer dute de candedează primar nu lasă pe roca că tu iesti președentie nu iel. Dacă iese iel no să te mai bajen seama Io iț spui clar.

  2. Vali Mada Răspunde

    Felicitari!

  3. element Răspunde

    Govor asta devine din ce in ce mai profund, sper sa il opreasca cineva la timp, ca altfel se scufunda de tot. Termenul de ”femeie adevarata” si de ce trebuie curaj pentru asta, sper sa ne desluseasca si noua, muritorilor de rand, intr-o editie urmatoare a fituicii pe care o conduce (cu tactul si corectitudinea lui legendare). Roca ma ingrijoraza cel mai tare. Nici nu a ajuns pe liste electorale, ce sa mai zicem de primar, ca incepe sa puna mana pe femei (deocamdata in poze). Dupa zambet, pare sa ii placa. Sa speram, pentru binele lui, ca daca ii place este de acord si nevasta-sa. Pentru cresterea efectului estetic, afrodisiac (poate chiar si a nivelului de estrogen), ar putea sa isi lase, pe langa mustata, si o barba (dar nu neingrijita ca a lui Ciolacu). Din greseala, poate ajunge astfel, si el, prim-ministru.

  4. Fasz Răspunde

    Scopul principal al reuniunii a fost distribuirea de prezervative pensionarilor care în mod evident s-au înmulțit în ultima vreme.

  5. 😝 Răspunde

    @fasz, muie la măta, la tactu și ție toți pensionarii să-și borască bărzoiu în flit.

  6. Adrian Bura Răspunde

    Pensionarii ăștia s-au plimbat pe la toate partidele. Acum il belesc pe Govor

    • c-block Răspunde

      Momentul artistic în care se coboară până acolo că deja și organizațiile pensionarilor se mută de la un partid la altul. Că nu erau cu pesede ai e sigur cât trăia știți voi cine. E pur și simplu dezgustător acest spectacol grobian când unii se prefac că se simt bine pe când alții se prefac că le poartă grija. Tocmai de așa ceva nu avem nevoie dar ce să faci dacă acești seniori au fost altoiți bine de pe vremea împușcatului odios și a sinistrei cu virusul “ce se bagă”. Tot din rândul lor ies și acei indivizi care se luptă până la moarte sau cel puțin până la o internare la UPU pentru un set de tigăi la promoție absolut nenecesare. Până nu dispare acest fenomen nu va fi mai bine prin țară. Aștept să apară și gălețile roșii cu sigla. Că de fapt e același lucru. Vă vindeți ieftin.

  7. Marius Groza Răspunde

    Felicitări!

  8. Varu Răspunde

    Pun pariu că niciunul din cei din imagine nu o au mică, mă refer la pensie, că restul este istorie

  9. Mircea Marghitas Răspunde

    Felicitari domnule presedinte Mircea Govor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.