PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Social-democrații sătmăreni au participat la Sfânta Liturghie de la biserica din Bocicău

Social-democrații sătmăreni, în frunte cu președintele Mircea Govor, au participat la Sfânta Liturghie de la biserica din Bocicău, oficiată de Preasfințitul Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Mircea Govor:

,,La invitația doamnei primar din comuna Tarna Mare, Monica Sobius, am participat alături de colegii mei: prefectul județului Satu Mare, Radu Roca, și directorul de cancelarie al prefectului, Radu Iancu la Sfânta Liturghie din Parohia Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Bocicău, comuna Tarna Mare.

Într-o atmosferă de profundă spiritualitate și unitate comunitară, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfințite în biserica lăcașului de închinare, în prezența comunității de credincioși. Îmi exprim recunoștința față de doamna primar, Monica Sobius, pentru invitația de a participa la această ceremonie religioasă deosebită și are tot sprijinul meu în realizarea proiectelor din comuna Tarna Mare”, a transmis președintele PSD Satu Mare.