PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Partidul Republican adună semnături la Satu Mare pentru Alianța AUR

Partidul Republican adună semnături la Satu Mare pentru Alianța AUR. Acțiunea de strângere de semnături pentru alegerile din 9 iunie a început marți după-masa, 26 martie, în prezența liderilor Partidului Republican Satu Mare. 

,,Azi am dat startul campaniei, invităm sătmărenii să ne susțină în acest demers, să vină să semneze pentru candidaturile candidaților din Alianța AUR”, a declarat președintele Partidului Republican Satu Mare, Claudiu Sulea.

Partidul Republican a semnat cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul Național Conservator Român un protocol de colaborare sub numele de Alianța AUR. Acest protocol de colaborare are ca obiectiv comun declarat câștigarea alegerilor: ,,Vom avea candidați comuni în fiecare localitate”, a spus Adrian Ștef, prim-vicepreședintele Partidului Republican Satu Mare.

Ștef a mai precizat că Alianța AUR urmează să anunțe cât de curând candidații pentru alegerile din luna iunie: ,,Eu cred că se finalizează în două săptămâni candidaturile în toate localitățile, iar în acel moment vom prezenta toți candidații”.