Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTOGALERIE. Partidul Republican adună semnături la Satu Mare pentru Alianța AUR

Partidul Republican adună semnături la Satu Mare pentru Alianța AUR. Acțiunea de strângere de semnături pentru alegerile din 9 iunie a început marți după-masa, 26 martie, în prezența liderilor Partidului Republican Satu Mare. 

,,Azi am dat startul campaniei, invităm sătmărenii să ne susțină în acest demers, să vină să semneze pentru candidaturile candidaților din Alianța AUR”, a declarat președintele Partidului Republican Satu Mare, Claudiu Sulea.

Partidul Republican a semnat cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul Național Conservator Român un protocol de colaborare sub numele de Alianța AUR. Acest protocol de colaborare are ca obiectiv comun declarat câștigarea alegerilor: ,,Vom avea candidați comuni în fiecare localitate”, a spus Adrian Ștef, prim-vicepreședintele Partidului Republican Satu Mare.

Ștef a mai precizat că Alianța AUR urmează să anunțe cât de curând candidații pentru alegerile din luna iunie: ,,Eu cred că se finalizează în două săptămâni candidaturile în toate localitățile, iar în acel moment vom prezenta toți candidații”.

 

12 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Cei care semnează numai să-și aducă aminte cui semnează. Adică acelui personaj fost penelist, apoi aldist care acum este aur-republican. Nu se știe unde se va opri. Dar va găsi fraieri, din ăștia veșnic se găsesc. Mare greșeală când l-am votat ca președinte la județ. Cea mai urgentă treabă i-a fost redecorarea și reamenajarea interioară pentru draga Brighi. Și cu atât am rămas. Eventual cu ocrotitorul inventat pe sticlă al județului personificat prin Sf. Ioan și cu defuncta zi a județului. Deci semnați și votați-l că “merită”. Întrebare – dacă să zicem la vot ia mai puțin decât câte semnături colectează acum ce se întâmplă?

    • 123456789 Răspunde

      Urmeaza sa fie si la UDMR.

      • H&R Răspunde

        Nah az b@szna be..

        • comentator Răspunde

          Miért? Tudtad hogy a testvére fiai a Kölcseyben érettségiztek? Mellesleg úgy beszél magyarul mint akármelyik magyar, kicsit konyhamagyarul de perfektül. Papici Marcella is. Úgyhogy megtörténhet könnyen. De hála Istennek nem csak rajta múlik.

    • unu Răspunde

      mai ramane in memoria satmarului cu sensul de la terebesti

    • Vasy Răspunde

      E prim-vice presedinte… mai ce un nume pompos si-a tras, deci banuiesc ca mai exista si un vice-presedinte care e ceva mai mic , deci asta cu “prim” e mai mare dar mai mic ca presedintele… no sti ce? Sa ii ia dreaqu ca deja ma doare capu’

  2. USR căcat Răspunde

    Încercăm și AUR. Pe cine altcineva?

  3. lupasculiliana Răspunde

    Îmi pare rău pentru mamele voastre că așteptau copii …. și voi ați venit..

  4. Varu Răspunde

    Gata cu țara asta fraților,ultimul să stingă bec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.