PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Hoț ghinionist. A furat dintr-o casă, iar la ieșire a fost prins de proprietar. A zis că îi era foame

Hoț ghinionist. A furat dintr-o casă din Satu Mare, iar la ieșire a fost prins de proprietar. Individul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a spus că a furat de foame.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna februarie a acestui an, atunci când, profitând de faptul că ușile erau închise, dar neasigurate, un bărbat a pătruns în interiorul unei locuințe din Satu Mare, de unde a sustras o geantă care conținea diferite scule și articole de bricolaj, provocând un prejudiciu estimat la suma de 150 de lei. Doar că hoțul nu știa că se afla pe o proprietate cu trei imobile, toate aparținând unei familii.

După ce a părăsit locuința, hoțul a încercat să se facă nevăzut, însă, între timp, a fost găsit de proprietar, care l-a condus pe individ la sediul poliției. Acolo, hoțul a recunoscut comiterea infracțiunii și a declarat că intenționa să vândă bunurile sustrase pentru a-și procura hrană. A afirmat că a consumat alcool înainte de a comite fapta și că regretă ceea ce a făcut.

Individul se află acum în arest preventiv și urmează să fie judecat ,,pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”.