Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Hoț ghinionist. A furat dintr-o casă, iar la ieșire a fost prins de proprietar. A zis că îi era foame

Hoț ghinionist. A furat dintr-o casă din Satu Mare, iar la ieșire a fost prins de proprietar. Individul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a spus că a furat de foame.

Potrivit informațiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna februarie a acestui an, atunci când, profitând de faptul că ușile erau închise, dar neasigurate, un bărbat a pătruns în interiorul unei locuințe din Satu Mare, de unde a sustras o geantă care conținea diferite scule și articole de bricolaj, provocând un prejudiciu estimat la suma de 150 de lei. Doar că hoțul nu știa că se afla pe o proprietate cu trei imobile, toate aparținând unei familii.

După ce a părăsit locuința, hoțul a încercat să se facă nevăzut, însă, între timp, a fost găsit de proprietar, care l-a condus pe individ la sediul poliției. Acolo, hoțul a recunoscut comiterea infracțiunii și a declarat că intenționa să vândă bunurile sustrase pentru a-și procura hrană. A afirmat că a consumat alcool înainte de a comite fapta și că regretă ceea ce a făcut.

Individul se află acum în arest preventiv și urmează să fie judecat ,,pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”.

2 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Acuma serios pe unde sunt aceste dealuri din poză în municipiu? Nu de alta dar măcar data viitoare să știu pe unde să mă dau cu sania. Dacă va fi zăpadă, mă rog, că nici asta nu se mai știe de o vreme.🤔😯😮😲 Sau ați scos ceva poză de undeva din Europa pe dreapta? Atunci bine măcar că ați nimerit uniforma.

    • Ph Răspunde

      Poza e făcută în Bran, Brașov, vezi “Un pompier de la SMURD și soția sa, găsiți în casă cu capetele zdrobite. Colegii pompierului au dat alarma”

      Informaţiile publicate de pe alte publicații pot fi folosite aplicând legislația în vigoare, bla bla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.