PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Marian Godină vine la Satu Mare. Show de stand-up comedy la Capricci, alături de Abagiu și Nonic

Marian Godină vine la Satu Mare, într-un show de stand-up comedy ce va avea loc la sfârșitul acestei luni la restaurantul Capricci din municipiu.

Cunoscutul polițist, scriitor și personalitate în mediul online va susține un spectacol alături de alți doi comedianți din noul val, Teodor Abagiu și Nonic. Super showul de stand-up comedy va avea loc la sfârșitul acestei luni, duminică, 31 martie, începând cu ora 20.00, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare. Marian Godină s-a lansat în stand-up la începutul acestui an și a avut primul spectacol într-un pub din București, în vreme ce Teodor Abagiu și Bogdan Nonic au avut prestații extraordinare la show-urile de televiziune Stand-up Revolution și iUmor, impresionând publicul.

Cei trei promit să facă același lucru și în Satu Mare, iar dacă îți dorești să ai parte de o porție sănătoasă de râs nu trebuie să ratezi acest super eveniment. Godină, Abagiu și Nonic de așteaptă, așadar, duminică, 31 martie, începând cu ora 20.00, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare, iar biletele la super show-ul de stand-up comedy sunt disponibile pe iabilet.ro.