Ultima actualizare: azi, 13:20

Publicitate

Marian Godină vine la Satu Mare. Show de stand-up comedy la Capricci, alături de Abagiu și Nonic

Marian Godină vine la Satu Mare, într-un show de stand-up comedy ce va avea loc la sfârșitul acestei luni la restaurantul Capricci din municipiu.

Cunoscutul polițist, scriitor și personalitate în mediul online va susține un spectacol alături de alți doi comedianți din noul val, Teodor Abagiu și Nonic. Super showul de stand-up comedy va avea loc la sfârșitul acestei luni, duminică, 31 martie, începând cu ora 20.00, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare. Marian Godină s-a lansat în stand-up la începutul acestui an și a avut primul spectacol într-un pub din București, în vreme ce Teodor Abagiu și Bogdan Nonic au avut prestații extraordinare la show-urile de televiziune Stand-up Revolution și iUmor, impresionând publicul.

Cei trei promit să facă același lucru și în Satu Mare, iar dacă îți dorești să ai parte de o porție sănătoasă de râs nu trebuie să ratezi acest super eveniment. Godină, Abagiu și Nonic de așteaptă, așadar, duminică, 31 martie, începând cu ora 20.00, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare, iar biletele la super show-ul de stand-up comedy sunt disponibile pe iabilet.ro.

7 comentarii

  1. Lulu Răspunde

    Sa il felicitati. Tocmai a implinit 100 kg dar s-a fotografiat si zice ca nu e gras.
    Sa laudati spectacolul altfel i se face rau.

  2. 🤠 Răspunde

    Cine, Cocină are suta? Da L-Abagiu cum stă?

  3. Titi Făptașu Răspunde

    S-a lăsat de miliție pentru că era prea mare pentru el cașcheta de milițian! S-a făcut măscărici!

  4. Ph Răspunde

    I-am apreciat umorul și stilul de povestitor, cât și curajul de a ține piept sistemului, mă rog, la nivelul lui. Dar a început să aibă păreri despre prea multe și a căzut în ridicol. Asta pățești dacă ești slab psihic și ți se urcă faima la cap.

    • aiai Răspunde

      În momentul în care te cobori la nivelul ăsta ți-ai scăpat din mână definitiv tot ce ai realizat înainte ca și polițist. Este pur și simplu nedemn, comportament de circar. Ca să nu mai spun că aduce grave prejudicii imaginii și așa proaste. Dar nu ai ce face dacă atâta îl duce doar capul.

      • Ph Răspunde

        Prejudicii grave? Exagerat dpmdv. Prejudicii grave sunt în cazul motociclistului mort în “acțiune” pt generalul de carton oprea, ori accidentele făcute de oamenii legii pe trecerile de pieton, cazurile dese de prietenie între ei și interlopi, alte cazuri de abuzuri, nicidecum maimuțăreala lui godină, dacă mă înțelegi. Astea desigur, aceste mari reușite ale autorității lege și ordine (lege pt proști) sunt girate de politic prin numirile șefilor. Godină ne-a prezentat, cu haz, parte din aceste cazuri. Ce a urmat.. o parte se va vedea la Caprici 🙂 distracție plăcută!

  5. aiai Răspunde

    @Ph. Dar ca să ajungi să faci stand-up ……..?????? Catolici au Săptămâna Mare și duminica vor avea Paștele. Deci probabil nu vor merge. Acele semnalări de tot felul din partea lui aveau sens dacă producea și efecte. După părerea mea a fost lăsat intenționat să se producă ca să se încerce să se mai altoiască un pic imaginea poliției, că și ei estem oameni. Nu mi-a plăcut nici până acum mai ales când a luat-o pe arătură legat de niște femei mai recent așa că eu îmi păstrez linia ea și îl voi ignora în continuare. Viralii ăștia îmi produc repulsie, un fel de indigestie. Cine se amuză pe stand up (hakni) are un nivel coborât la cerințe culturale. Se îmbată cu apă rece. Du-te atunci dacă asta vrei. Și pune la cască și niște Florinel Pick Salami Herz. Pardon de Sibiu. 😮😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.